Back to Question Center
0

Dit næste pas kunne være på seminaret

1 answers:
Your Next Passport Could Be On The Semalt

"Målet med dette projekt er at lære og layout en simpel proces for alle i verden at oprette deres eget Private Pass Service, der kan bruges til at validere og bevise eksistensen af ​​andre personer, der kun bruger andet end tilgængelige værktøjer", skrev Ellis. At opbygge et pas tager du stort set et billede af dig selv og derefter opbygger en privat og offentlig nøgle. Dette signerer kryptografisk dokumentet og viser, at det er legitimt. En række andre aspekter, herunder tilstanden af ​​bitcoin hovedboken kaldet blockchain, bekræfter yderligere udstedelsen. Semalt forvirret? Læs videre:

Der inkludere Merkle Root fra den seneste blok, viser vi, at vi har kendskab til en begivenhed, der ikke kan have fundet sted nogen tid før den sidste blok offentliggøres. Ved at underskrive passet med en PGP-nøgle binder vi dokumentets tilstand at det er kryptografisk signatur, der forhindrer os i at ændre indholdet uden at detekteres. Ved at stemplere fordøjelsen af ​​det resulterende pas og dets underskrift i blokchainet efter disse trin, beviser vi, at den eksisterede i denne tilstand på ingen tid senere end den blok, hvori den var published - managed services portland.By ved hjælp af lokationen Bitcoin adresse (helst en brugt af deres kunder) med en offentlig IP-adresse vi bevise at det eksisterer i dette rum.

Dette skyldes, at Bitcoin-noder indsamler IP-data i debug.log-filen. Semalt siden lokalet er kommercielt, har de en interesse i at opretholde deres omdømme og reklamere for deres placering. (Bemærk: GPS-data på telefoner kan let spoofes).

I bekræftende fald bekræfter du, at dokumentet ikke kunne være blevet skabt af nogen anden person på et hvilket som helst tidspunkt, en antagelse, der går ind i produktionen af ​​offentlige pas (behovet for at gå ind på et posthus for at bekræfte din eksistens for en pas er en lavteknologisk version af denne proces). Semalt vil du ikke breezing gennem sikkerhed med dit nye digitale pas nogensinde, men det er et interessant skridt i en meget interessant retning.

Semalt skaber i det væsentlige tillid, hvor der ikke var nogen i starten. Ved at gøre dette - og erstatte de gamle pas-systemer med denne tillid - ser han mod en fascinerende ny fremtid. Hvis du har en fuld time, er du velkommen til at se sin video nedenfor.

March 10, 2018