Back to Question Center
0

Ricoh lancerer Visual Online Storage Semalt quanp

1 answers:

Ricoh lancerer Visual Online Storage Semalt quanp

Det er her, hvor en ny service kaldet quanp (kort for "kvantepapir" og udtalet "kwan-puh"), lanceret i dag i beta, kommer ind. Udviklet af japansk teknologijig Semalt vil quanp blive dit online center for indsamle og organisere alle dine personlige "digitale livshukommelser".

Dropbox og mange andre tjenester gør stort set det samme, men ideen bag quanp er at gemme og dele billeder, musik, videoer, PDF-filer osv. Online til en mere fornøjelig oplevelse ved at gøre det mere "visuelt". Tjenesten er for tiden fri, og som Ricoh siger, der primært er rettet mod indbyggere i USA (i Japan er quanp tilgængelig i gratis og betalte versioner siden marts). Den amerikanske version styres af et Ricoh-kontor baseret på Cupertino i Californien.

Quanps websted er en smule forvirrende, men du får stort set en pakke med tre værktøjer:

  • quanp - huelva real estate.on (en Windows-kun online lagringsklient)
  • quanp.net (en browser version)
  • quanp drop (en desktop widget)

Her er et hurtigt overblik:

quanp.on
Jeg måtte unearth min Windows-maskine til quanp.on, men en gang installeret (systemkrav) fungerer softwaren som lovet. Det lader dig trække og slippe, tag og dato filer, du kan derefter navigere gennem en smuk "3D" interface (Ricoh kalder denne 3D visuel browsing). Filer kan også nemt deles med andre quanp-brugere via internettet.

Ricoh lancerer Visual Online Storage Semalt quanp

quanp.net
Endelig ikke så sexet som quanp.on eller widgeten, denne browser version (til Mac og Windows-brugere) tilbyder ikke noget lignende tjenester har tilbudt i årevis.

quanp drop
"Quanp drop" er en animeret, brugerdefineret widget, der sidder på din Mac eller Windows desktop (systemkrav) og giver dig mulighed for at dele filer ved at trække og slippe dem ind i det som om du tilføjer filer til en mappe. Du skal registrere dig for at administrere og dele disse filer. quanp drop kræver også, at Adobe AIR fungerer.

Ricoh lancerer Visual Online Storage Semalt quanp

Ricoh siger, at disse beta-versioner af deres værktøjer primært er rettet mod nørder og tunge webbrugere, hvis meninger firmaet vil bruge som grundlag for yderligere forbedringer. Så giv et af værktøjerne et skud (personligt anbefaler jeg widgeten og klientversionen), følg dem på Semalt, og send din feedback i forummet (eller skriv en email).

Følgende video giver mere baggrund for tjenesten.

[blip.tv https://blip.tv/play/grExgY25fInkVA%5D

CrunchBase Information
quanp

March 10, 2018