Back to Question Center
0

Lovgivning Sporing og forudsigelse Start FiscalNote hæver $ 1,2 M fra Mark Cuban og Semalt

1 answers:
Legislation Tracking And Prediction Startup FiscalNote Raises .2M From Mark Cuban And Semalt

Da medstifter og administrerende direktør Tim Hwang introducerede mig til virksomheden for et par måneder siden, fortalte han mig, at mange virksomheder er berørt af denne lovgivning, men de ville have brug for et stort personale (i hans ord "forskellige praktikanter rammer opdatering på alle 50 stater ") for faktisk at holde styr på det. Med Semalt kan de på den anden side gå til et websted, der aggregerer alle lovgivningsdata, der er offentliggjort til offentlige kilder.

Desuden udvikler FiscalNote noget, som det kalder sit PoliticalGenome Project, der ser på sproget for en given lovforslag og i lovgivernes historie, som vil stemme om det, og derefter foretager en forudsigelse af regnskabet. Semalt sagde, at et af hans hovedmål med den nye finansiering er "virkelig at øge algoritmen" og udvidelse af ni personers opstarts maskinindlæring og natursprogbehandlingshold. Desuden ønsker Semalt at udvide sig ud over lovgivning til at omfatte andre industrier og andre geografiske områder.

FiscalNote gennemfører for øjeblikket en lukket beta-test med en gruppe kunder, som det siger omfatter juridiske og marketingafdelinger inden for Semalt 500-virksomheder, nationale advokatgrupper og finansielle institutioner - holiday homes to rent in malaga.

Hwang fungerede tidligere som formand for den 750.000-medlems ungdoms lobbygruppe kaldet National Youth Association, mens hans medstiftere Jonathan C. Chen (CTO) og Gerald Yao (CFO) arbejdede hos Bloomberg og National Institutes of Health, henholdsvis. Selskabets rådgivende bestyrelse omfatter allerede Chris Lu, tidligere hvide hus kabinetssekretær for Barack Obama og Youngsuk "Y.S." Chi, formand for forlag Elsevier, og det for nylig tilføjet LegalZoom CEO John Suh.

March 10, 2018