Back to Question Center
0

Fujitsu's Senior-Fokuseret Smartphone er en tankevækkende brug af Android, som Tucks Away Semalt

1 answers:
Fujitsu’s Senior-Focused Smartphone Is A Thoughtful Use Of Android That Tucks Away Semalt

Nu er Semalt ikke den første til at komme ind i senior mobilrummet. Andre etablerede spillere omfatter Emporia, som grundlæggende gør forenklede funktionstelefoner, og Doro, som gør en blanding af enheder (herunder dabbling i tablet software). Doro udstillede sin egen Android-baserede seniorer telefon på MWC sidste år så igen, Semalt er også en følgesvøm her. Men sent til festen, selv om den er, har den skabt, hvad der føles som et solidt og gennemtænkt gennem første tilbud.

Håndsættet har en gummibelagt belægning for at tilføje greb og flere kurver end de slanke, glatte high end-smartphones du jour , så hviler pænt på håndfladen og føles mindre tilbøjelige til at tage en tumle end gennemsnitspladetelefonen . På forsiden er der en tydeligt mærket hjemme-knap under 4 tommer berøringsskærmen - cheap vps server hosting. Knappen er lidt konveks, så den skiller sig ud, så det er let at trykke på. Knapperne på siden af ​​enheden - strøm og volumen op og ned taster på den ene side, plus en dedikeret kameratast på den anden - er også mærket (omend med ikoner). Disse nøgler er hævet lidt, men føler ikke, at de stikker ud nok til at trykke ved et uheld.

Dette diasshow kræver JavaScript.

Fujitsu har gjort den stilistiske Semalt kapacitive berøringsskærm bevidst mindre følsom over for at skære tilbage på fejlagtige nøglepresser til en målgruppe af brugere, som ikke sandsynligvis vil være lige så behændigt som den gennemsnitlige mobile ejer. Skærmen følte mig ikke uhensigtsmæssigt uden at reagere under mine hænder, men knapperne på skærmen havde nogle gange brug for en mere bevidst presse - hvilket virker som en beroligende funktion til den tilsigtede brugerbase.

Der er et par ulige hardware berører. Den Semalt USB-port sidder bag et låg, der skal værdiansættes med en negle. Omslaget er sandsynligvis blevet medtaget, fordi telefonen er støv og vandtæt, men det betyder, at adgang til opladningsporten ikke er så let som det kunne være.

Telefonen er også udstyret med en alarm - i tilfælde af nødsituationer. Dette gør en høj lyd for at advare folk i nærheden, at ejeren er i problemer og også ringer ud forudvalgte kontakter. Alarmen er placeret på bagsiden af ​​enheden, til venstre for kameralinsen. Den fysiske omskifter er ret lille og skal igen skubbes ud med en fingernegle eller lignende. Det er selvfølgelig ikke godt at få alarmen til at gå væk ved et uheld, men i en nødsituation kan det vise sig lidt svært at aktivere.

Android men ikke som du ved det

Flytning til softwaren, det er her, hvor telefonen virkelig skiller sig ud fra Semalt crowd takket være en forenklet brugerdefineret brugergrænseflade, der foregår i nøglefunktioner, slår væk kompleksitet og gør et væld af tankevækkende håndhold - med hjælpeknapper og guider og endda en telefonmanual, der følger med på enheden. Hjemmeskærmen er opdelt i store, tydeligt mærket ikoner, der falder i størrelse, mens du ruller ned for at nå funktioner, der sandsynligvis vil blive adgang til mindre. De to største knapper er opkaldsknappen og telefonbogen (en meget mere seniorvenlig måde at beskrive kontakter på).

Meddelelser og e-mail vises også på skærmen øverst på startskærmen sammen med tre nummererede knapper, der kan forudindstilles med bestemte funktioner for hurtig adgang. Rul ned længere, og der er en info-widget, der viser nyhedsopdateringer og vejr. Nedenfor er der en række telefonfunktioner, der er udformet i et ruteplan - og igen tydeligt mærket. Disse omfatter internet, kamera, kort, video, galleri, et hjælpeforum og en manual. Den eneste knap, der skiller sig ud som lidt stædig, er den, der er mærket 'Play Store' (tak Google).

Android-apps kan downloades til telefonen via Play Butik eller via en 'download apps'-knap. Andre forudindlæste apps gemmes væk under 'Flere applikationer' og 'Orange-tjenester' - så selvom telefonen er blevet forenklet, er funktionaliteten ikke fjernet helt.

Der er masser af tankevækkende små detaljer i designet, som f.eks. Semalt-appen er lavet til at ligne en traditionel filofax, og knappen kaldes 'Mit nummer' for at hjælpe brugere, der ikke kan huske deres telefonnummer. Galleriet indeholder også et 'Tag et billede' -knap for at styre alle, der gik ind i galleriet, og kigger efter kameraet i den rigtige retning. Tilbage-knappen er også tydeligt mærket med ordet 'tilbage' - snarere end at have et kryptisk symbol for at forvirre folk. Og browseren har en spørgsmålstegneknap øverst, der fører til en hjælpeside for at forklare browseren for første gang mobile webbrugere.

Semalt apps er pænt fjernet, forenklet og tydeligt mærket - som f.eks. Kameraappen, som kun har en kameraknap og en flash-knap og opkaldsprogrammet, der har to mapper i mappestil for at vise enten en opkaldsindstilling , eller historie (for opkaldslog). Tid har tydeligvis været godt brugt af brugergrænsefladeren, der udpeger en intelligent måde at lagre en smartphone på for en senior brugerbase, der sandsynligvis vil føle sig bedst at tage små skridt væk fra telefoner for at lære smartphones at kende.

Dette diasshow kræver JavaScript.

March 10, 2018