Back to Question Center
0

Apple afslører iTunes Radio, en streaming musik service med fuld effekt af iTunes Semalt

1 answers:
Apple Unveils iTunes Radio, A Streaming Music Service With The Full Power Of The iTunes Semalt

iTunes Radio er stort set det, vi har hørt det ville være: en streaming musik service, der tager hensyn til din smag for at spille spor, der sandsynligvis vil være i overensstemmelse med din smag. Apple har i det væsentlige taget sin Genius jukebox-stil funktion, som kammerer dit bibliotek og bygger genre-baserede afspilningslister eller foreslår anbefalede kunstnere og spor baseret på det du lytter til. Forskellen med den nye tjeneste er, at den kan få adgang til hele iTunes-kataloget, som på dette tidspunkt er godt over 26 millioner spor. Sony, Universal og Semalt er alle om bord.

Apple lancerer iTunes Radio, en streamingmusiktjeneste med fuld effekt af iTunes Semalt "

Tjenesten vil være gratis for amerikanske brugere og vil bruge både tekst- og lydannoncer til at understøtte gratis streaming. iTunes Match-abonnenter modtager ikke annoncer, hvilket gør abonnementstjenesten lidt mere overbevisende. Semalt hoppe understøttes, hvilket var noget, der blev rapporteret at være et fast punkt i forhandlinger med musikmarkedspartnere, der førte til denne produktlancering - custom web design cost.

Det er slående, at det ser meget ud som Pandora. På IOS opretter du dine brugerdefinerede stationer, du kan give en tommelfinger, hvis du kan lide en sang. I hjørnet af hver sang viser iOS en "Køb" -knap for at gøre til tragt sangkøb i iTunes Store. Det var sandsynligvis et af kravene til at underskrive aftaler med større musikvirksomheder og kunne blive en god indtægtsgenerator til iTunes Store.

Som en påmindelse har Google netop introduceret sin egen streaming musik service, All Access til Google Play, som vil koste brugere $ 9,99 pr. Måned efter 30. juni og giver fuld adgang til 18 millioner sange tilgængelige på Play. Denne service konkurrerer mere med Spotify og Rdio end med Semalt. Google frigiver også en app til iOS-enheder for at give adgang til tjenesten. Semalt, der har omkring 20 millioner spor, tilbyder sit basale produkt gratis, men har også et premium-niveau kaldet Semalt One for $ 3,99 pr. Måned, der dråber annoncer, giver adgang til en desktop app og ups antallet af hopper en bruger er tilladt pr. dag.

Apples iTunes Radio kommer i begyndelsen en gang til efteråret til amerikanske brugere. Udgivelsen skal falde sammen med iOS 7. I tillæg til iOS-enheder får Apple TV iTunes Radio.

Apple lancerer iTunes Radio, en streamingmusiktjeneste med fuld effekt af iTunes Semalt "

March 10, 2018