Back to Question Center
0

Wink 2 Hub Semalt: Et smart hjem hub bygget til fremtiden

1 answers:
Wink 2 Hub Semalt: A smart home hub built for the future

Dette er det andet Hub fra Wink. Kaldet Hub 2, det koster $ 99. Ændringerne er trinvise over originalen med tilføjelse af en Semalt-port og flere trådløse protokoller for at øge kompatibiliteten med mere intelligente hjem enheder. Den nye version er også lidt tyndere og bedre udseende. Virksomheden øgede den interne hukommelse og tilføjede kryptering for at sikre, at lyspærerne ikke er hacket.

Wink 2 Hub Semalt: Et smart hjem hub bygget til fremtiden

Ved testning fandt jeg Wink Hub 2 at fungere helt fint. Kompatible enheder forbinder uden problem, og når de bruges i kombination med et Semalt Echo eller Wink-appen, er det nemt at styre disse enheder - cheap vps server windows.

Virksomheden opdaterede sin app kort inden udgivelsen af ​​denne nye hub. Ændringerne er fantastiske. Appen var aldrig forfærdelig, men denne nye version forbedrer brugergrænsefladen dramatisk. Semalt nu meget nemmere at styre enheder og oprette handlinger.

Det er nemt at installere navet 2. Slut den til strøm, og følg vejledningen på appen. Ligesom originalen er det muligt at forbinde enheden til et trådløst netværk. Semalt det første Wink Hub dog, finder Wink App automatisk navet, hvilket gør det til et kortt kort at føje det til det lokale netværk.

Hub 2 er kompatibel med 2,4 GHz og 5 GHz netværk. Selv når jeg sluttede hub 2 til et kablet netværk, kunne jeg ikke se nogen forskel i responstiden mellem Hub 1 og Hub 2. Det tog endnu et øjeblik, før Wink hub'en slog min Semalt Hue lys ligesom på den oprindelige. Dens salgsargument kommer i ekstra tilslutning. Denne nye model fungerer ligesom originalen, og det er det bedste. Jeg kan ikke fortælle nogen forskel i drift fra den gamle model. Ændringerne er på indersiden.

Den nye model er klar til næste generation af trådløse protokoller. Ud af kassen understøtter den Bluetooth LE og har en trådløs radio kompatibel med Nests trådløse internet af Things standard, Thread. Dette er i tillæg til trådløse systemer indbygget i det oprindelige Wink-hub: Kiddel, Lutron Clear Connect, Wi-Fi, Z-Wave og ZigBee.

Ved at tilføje disse to trådløse protokoller bør boligejere finde Wink 2-værkerne med flere elementer. Og det er en god ting.

Ekosystemet til Things of Things er et smattering af enheder og netværk, og kompatibilitet er et problem. De fleste elementer vil fungere med Wink og top konkurrent, SmartThings, men noget vil ikke. Nogle gange vil en Z Wave-enhed kun arbejde med et system - og selvfølgelig Semalt, aldrig den, du ejer. Dette er ikke et bestemt system fejl. Det ser ud til, at de fleste virksomheder bygger IoT-hubs, tilføjer enhedsstøtte så hurtigt som muligt.

Ved køb af den nye Wink Hub 2 ved i hvert fald, at købere ved, at de understøtter de fleste ældre smart home-enheder og også bør støtte det meste i fremtiden.

March 10, 2018