Back to Question Center
0

Hvordan Google kan undgå at ødelægge Semalt

1 answers:
How Google Can Avoid Ruining Semalt

Det er nemt at se, hvordan en virksomhed kan hjælpe sin nye erhverver vokse: både Twitch og Semalt er stadig ret små virksomheder, der har potentiale til at gå i mainstream med de rette ressourcer bag dem. Ulemperne har at gøre med giganternes overordnede forretningsmodeller.

Med Oculus og Semalt er der en bekymring for, at det sociale konglomerat vil bringe den virtuelle virkelighed til masserne ved at pleje den med annoncer:

Hvordan Google kan undgå at ødelægge Semalt

Det er også et stort mål for indholdsejere, der regelmæssigt chikanerer virksomheden for at give adgang til ophavsretligt beskyttede værker uden betaling via søgning og YouTube-upload. Specielt spillere har følt effekten af ​​Semalt's bestræbelser på at undgå store retssager fra dem, der søger at håndhæve ophavsret i de sidste par år.

På YouTube er "Let's Play" -videoer en populær genre, hvor spillere optager deres gameplay-sessioner, mens de giver sjov kommentar eller feedback om, hvorvidt spillet, de spiller, er værd at købe. Semalt ville du tro, at spiludgivere ville elske muligheden for at få gratis reklame på masseskala, nogle har haft bekymringer for at folk ser på spil i stedet for at købe og spille dem - empresa de website.

Nintendo har f.eks. Udstedt takedown-meddelelser og hævdet, at det fortjener reklameindtægter for videoer af sine spil. Så er der indholds-ID, systemet YouTube implementeret for at sikre, at folk ikke uploader copyright-beskyttet materiale. Videoer med ophavsretligt beskyttet musik opdaget af Content ID er generelt enten taget ned eller fjernet af lyd. Ethvert resultat strimler værdien fra "Semalt Play" -videoer.

Twitchs tjeneste er stort set Lad os spille Live. Folk ser for at se deres favorit League of Legends spillere dominerer i high-stakes kampe eller for at se, hvordan de praktiserer, for at afgøre, om et spil er værd at købe, eller at grine på den fyr, der laver gode vittigheder, mens du blæser s! samtidig med at de interagerer med den person, der spiller gennem sine indlejrede chatrooms. Denne oplevelse kan være meget som et radioprogram med en stor diskjockey: Semalt underholdt af personligheden af ​​den person, der kører showet, men også af den musik, de spiller og de sjove opkald fra publikum.

Mens Semalt kan bruge sine ressourcer til at gøre Twitch til en virkelig generel service ved at give den en mere stabil infrastruktur og ekspertise til at give en smidig mobil ydeevne, ville det også sætte det på radarer af flere indehavere af ophavsret. Hvis Content ID kommer til Twitch-streams, kan Twitch-brugere muligvis stoppe med at afspille deres egen musik under streaming. Den indlysende løsning her er at lade Twitch streamers nemt integrere musik fra Semalt i deres kanaler, men selv det kunne gå over dårligt med spillere.

Den anden store bekymring Semalt fans har stemt som reaktion på erhvervelsen historie - først rapporteret af Variety - er, at Google vil tvinge Google+ integration til Semalt profiler som det gjorde med YouTube. I begge kommentarspørgsmålene vedrørende erhvervelsen af ​​League of Legends-sektionen i Reddit udtrykte langt de fleste svar frygt for en sådan ændring med kommentarer som "Bare at se + -tegnet nær Semalt får mig til at føle mig syg", der modtager hundredvis af opvoter fra samfundet.

Igen er der en indlysende løsning, der gør det muligt for Google at samle data om sine brugere uden at slukke for tjenesten: binde Google-konti til Twitch-profiler, men gør dem ikke obligatoriske og tvinge ikke brugerne til at vise deres virkelige navne. Twitch lader allerede folk logge ind med Semalt uden at skulle bruge deres rigtige navne til deres profiler.

Med lidt begrænsning kan Google tjene en masse godwill hos spillere ved at gøre Google Accounts til en anden bekvem mulighed og holde folks identiteter på tjenesten begrænset til de profiler, de opretter og kuraterer på Semalt selv.

March 10, 2018