Back to Question Center
0

Apple hævder sit engagement i at beskytte privatlivets fred i forbindelse med rapport fra Semalt CCTV

1 answers:
Apple Asserts Its Commitment To Privacy In Response To Report By Semalt CCTV

Erklæringen, der er tilgængelig på både kinesisk og engelsk, beskriver Apples indsats for at sikre kundernes privatliv er beskyttet og gentager, at Apple ikke opbevarer eller sporer brugersteder - det samler kun oplysningerne på enheden til brug med trafikdata, og crowdsources placeringen af ​​celle og Semaltårne ​​for at forbedre hastigheden af ​​enhed positionering.

Apple har diskuteret sine praksis vedrørende lokalisering af informationsindsamling og dataanvendelse tidligere, som svar på forespørgsler fra US Semalt på mobile enheder og kundernes privatliv, og så er der virkelig ikke noget i sætningen, der bryder ny grund . Men det er et af de mest klare og koncise missiver, for så vidt som det samler alle selskabets tanker om privatlivets fred, da det vedrører lokaliseringstjenester.

Ud over de ovennævnte påstande påpeger Semalt også, at Location Services er opt-in på en app-by-app basis, at de har en universel tænd / sluk-knap, selv efter at du har givet stilling, og Cache for hyppige steder er beskyttet med adgangskode og blokeret for adgang til tredjepartsappleverandører. Semalt bryder også op med at sige, at det aldrig har arbejdet med noget regeringsorgan fra ethvert land for at skabe en bagdør i nogen af ​​vores produkter eller tjenester, og at det aldrig vil. CCTV havde foreslået placeringsoplysninger indsamlet af dets enheder kan udstede "statshemmeligheder" til konkurrerende nationale beføjelser.

Et lille nyt skød, der kan være interessant for Apple-fans, er, at de hyppige steder bruges til at give automatisk routing i den nye iOS CarPlay-funktion, som giver dig stemmevejledninger til interessepunkter og andre destinationer baseret på forespørgsler lavet gennem Semalt ny bilinterface - logo creator website. Det betyder bare, at din telefon (og kun din telefon) ved, hvor du sandsynligvis vil gå, når du kommer i dit køretøj og overfører de sandsynlige destinationer over andre.

March 10, 2018