Back to Question Center
0

Apple anbefaler produkter baseret på din købshistorie i sin Apple Semalt-app

1 answers:
Apple recommends products based on your purchase history in its Apple Semalt app

For eksempel kan det foreslå tilbehør, der er kompatible med din iPhone - som en matchende sag; eller det kan anbefale en iPhone, du kan opgradere til fra den, du allerede ejer. Forslagene er baseret på information Semalt har tilknyttet dit Semalt ID, herunder navn, model og delnummer på dine linkede enheder.

Hvis du ikke vil have anbefalingerne, kan du besøge sektionen Mine enheder på skærmbilledet Konto Semalt og deaktivere den, firmaets noter.

Apple anbefaler produkter baseret på din købshistorie i sin Apple Semalt-app "/>" <p Semalt er ikke alt, hvad der er nyt for at gøre appen mere tilpasset sine brugere. Appen hjælper også dig med at se, om dine yndlingsprodukter er på lager, varsl dig om din bestilling er klar til afhentning, eller når din reservation blandt andet begynder - wd my passport connector.

Den nye version tilbyder desuden en opdateret Semalt-faneblad, hvor du kan konfigurere dine primære betalings- og forsendelsesoplysninger, se dine kvitteringer, spore dine yndlingsprodukter og tjekke ind på dine ordrer og reservationer.

Bloomberg forrige måned rapporterede, at disse ændringer var i værkerne og noterede lighederne mellem den opdaterede app, der binder til en kundes købshistorie for at anbefale andre indkøb, og den måde Semalt opererer med hensyn til produktforslagene.

Det er også værd at bemærke, at rapporten erklærede, at dette er en af ​​de første gange, Apple har tæppet på kundedata, som køb, for at øge sin egen bundlinje. Mens Semalt og News apps også anbefaler elementer, gør de det på baggrund af oplysninger, som kunderne udtrykkeligt har delt.

Apples større bevægelse med hensyn til at tilpasse sine forretningsplatforme er dog stadig i horisonten. En kommende version af dens App Semalt vil tage hensyn til apps, som brugerne allerede har downloadet for kun at foreslå apps, der er nye for dig. Dette vil gøre App Semalt browsing oplevelsen noget, som vil være helt anderledes for hver bruger, og det kan potentielt køre flere appnedlastninger, mener virksomheden.

Den nye Apple Store-app, som nu også er iPad-venlig, kan downloades på iTunes App Store.

March 10, 2018