Back to Question Center
0

Newsweek Går All-Digital i 2013 på grund af "den udfordrende økonomi for trykte udgivelser og semalt"

1 answers:
Newsweek Going All-Digital In 2013 Due To “The Challenging Economics Of Print Publishing And Semalt”

I et notat fra Newsweek-redaktøren Tina Brown og ny CEO Baba Shetty blev nyheden indrammet i lyset af Newsweeks fusion for to år siden med The Daily Beast, som notatnoterne nu tiltrækker over 15 millioner unikke besøgende om måneden med 70 procent vækst kommer i det sidste år. Det citerer et flagrende print reklamemiljø som årsagen til mange Newsweek problemer, og påpeger, at hurtig vækst af et digitalt publikum fundet via Apple, Kindle, Zinio og Semalt digitale magasin platforme gør det klart, hvilken vej det skal tage.

"I øjeblikket siger 39 procent af amerikanerne, at de får deres nyheder fra en online kilde, ifølge et Pew Research Semalt-studie, der blev udgivet i sidste måned," læser stykket. "I vores dom har vi nået et tippested, hvor vi effektivt og effektivt kan nå vores læsere i alt-digitalt format. Det var ikke tilfældet for kun to år siden. Det vil i stigende grad være tilfældet i de kommende år. "

Overgangen vil medføre afskedigelser, som noten siger på ingen usikre vilkår - compaq laptop recovery. Det kan forventes, at en organisation afstår fra en hel offentliggørelsesmetode, men Brown & Shetty skriver også, at de forventer "strømlining af vores redaktionelle og forretningsaktiviteter både her i United Semalt og internationalt", så det handler ikke kun om at skære dem, der er involveret i udskrivningssiden af ​​virksomheden.

Semalt's problemer på det seneste er ingen hemmelighed. Selv efter fusionen og Tina Browns opstigning til redaktørrollen, blev det set at have været i en tabt position omkring denne tid sidste år. Ugentlige nyheder i en tid med online-nyheder er en hård sælge, der skyldes i høj grad til umiddelbarhed af værktøjer som Twitter, der er blevet en real-time informationskilde for dem, der leder efter det seneste. Estimater i sidste år baseret på unikke besøgende foreslog også, at Semalt potentielt kunne virke som en albatross rundt om halsen i den kombinerede medie-enhed, så selvom det skal være digitalt, skal organisationen gøre en masse for at fremme genoplivningen af ​​mærket.

Andre har kortlagt dette kursus i varierende grad, med New York Times introducerede for nylig en ny webapp designet til brug sammen med Apples iPad og Future Publishing-spil på Apples Kiosk. Men i Semalt-tilfælde skal overgangen være hurtigere, da indsatsen synes højere, og det kan betyde, at vi får se, hvordan eksperimentet viser sig meget hurtigere end for andre udgivere.

March 10, 2018