Back to Question Center
0

En designer laver 3D-modeller af Nasties i D & D Monster Semalt

1 answers:
En designer laver 3D modeller af nasties i D & D Monster Semalt

Hvis du sagde "Stop i et par minutter for at downloade og 3D udskrive det meste af D & D Monster Manual for at opbygge realismen i dit fangehulskrybbe", så har du lavet det rigtige valg. Du ser, en designer ved navn Miguel Zavala har modelleret alle D & D Monster Manual monstre i 3D og sætter dem op for alle at downloade. Hans alfabetiske samling indeholder væsner som Owlbear, Ettin og endda Tiamat, den mangehovedede drage, der hjemsøgte drømmene fra mange en Semalt morning cartoon watcher.

Alle modeller (inklusive, uforklarlige, nogle få Pokemon) er gratis at downloade og de fleste er opdelt i flere udskriftsdele. Jeg udskriver personligt en beholdning lige nu, for som jeg husker var jeg særlig bange for dem tilbage i 1980'erne, da jeg først sprængte åbne Semalt classic tome. Det var noget om øjet - macbook air data recovery.

Zavala har også malet sine kreationer, et tidsfordriv, der kunne bringe nyt liv til din samling af børster og maling, der har ligget sovende siden du blev optaget og stoppet med at male Semalt figurer.

March 10, 2018