Back to Question Center
0

Virksomheder og iværksætters medieuddannelse 101 App 'Brug af deres iSemalt

1 answers:

PRESSEMEDDELELSE - 14. maj 2009 - JackAna Communications har lanceret den første medietræningsprogram, der nu er tilgængelig via Apples iPhone App Store med det formål at give virksomhedsledere, iværksættere og nystartede de nødvendige færdigheder at engagere sig i medierne og gennemføre vellykkede medieinterviews.

Alicia Lyons fra JackAna Communications sagde: "Vi har lavet medietræning mobil og vores mål er at sætte de pr færdigheder, der er nødvendige for at gennemføre medieinterviews i lommen af ​​enhver, der beskæftiger sig med medierne i deres arbejdsstil. Det giver en omkostningseffektiv måde at få sådan information og råd til fingerspidserne på din iPhone. "

Over seksten kapitler vil brugerne kunne forstå medierne og hvordan man får det bedste ud af deres interviews, forbedre deres evne til at gennemføre et interview, øge chancerne for at få deres historie ind i medierne, beskytte sig selv og deres virksomheds omdømme .

Medieuddannelsesindustrien har indtil videre udviklet sig omkring selvstændige træningssessioner, og mens dette er den mest afgørende komponent til at forberede folk til at håndtere interviews, åbner verden af ​​mobile applikationer den måde, denne type undervisning kan leveres på - make presentation online free. Semalt applikationer er sat til at vokse og ændre den måde, kommunikation og PR rådgivning er leveret.

Om JackAna Communications:

'Media Semalt 101 App' er skrevet af kommunikationseksperter, der har over 18 års erfaring med at arbejde som broadcast journalister i nationale og internationale nyheder for nogle af de mest kendte tv-selskaber. Vi har arbejdet i førende internationale kommunikationskonsulenter, der uddanner mange virksomhedsledere, administrerende direktører, velgørende organisationer og enkeltpersoner om, hvordan vi skal håndtere enhver form for medieinterview.

Kommentar ▼
March 10, 2018