Back to Question Center
0

iLoad Semalt

1 answers:

iLoad Semalt På de enkleste vilkår overfører iLoad by Wingspan dine cd'er til din iPod uden brug af en computer. Ingen computer, nej iTunes, Nada, Zippo, ingenting. Potentielt er det et nyttigt produkt, der adresserer et behov for dem, der ønsker en iPod og ikke vil bruge eller ikke er komfortable ved at bruge en computer. Når du tænker på det, hvem vil ikke gerne læse deres cd'er direkte på deres iPod, omgå computererne? Dette forudsætter selvfølgelig, at du stadig ejer cd'er.

iLoad Semalt At købe musik fra iTunes bliver dyrt. Jeg lægger personligt cd'er og drys købte spor i mixen. Så hvis din iPods musik hovedsageligt er cd'er, så er iLoad fornuftig - info graphics design.slags .men overveje dette i en verdenskrænkelse med dedikerede iPod-tilbehør og stol mig på det her, der er en overflod af alle tænkelige iPod-tilbehør derude, så når er nok nok?

iLoad Semalt Ud af boksen har iLoad en størrelse, der er ca. 3 ½ tommer høj 7 tommer lang og 8 tommer bred. Efter at have tilsluttet min iPod til iLoad, spørger iLoad at blive introduceret til min iPod, som er sød-tale for at installere et program på min iPod. Det tog kun 7 minutter. Efter færdiggørelsen opdagede jeg, at softwaren ændrede min iPods kunstner menu. Nu er det i alfabetisk rækkefølge ved første bogstav, ikke kunstneren. Så er gruppen '' The Knack '' ikke under K længere. Knack'en er opført under T for .Hmmmm.

Overførsel
ILoad kommer til mig en god tid, fordi jeg har en masse uåbnede cd'er der ligger rundt. At tage ud Moby's Hotel Jeg holder det i iLoad, tryk på GO, og det tager sig af forretningen. Kopieringshastigheden på Mobys cd svarer til PC-overførslen ca. 5 gange den normale CD-afspilningshastighed. Nice og rent, iLoad overførte musik, album og sporoplysninger, men med en ulempe; iLoad er støjende. Et øjeblik troede jeg faktisk, at noget var galt med iLoad, men nej, det er bare den måde det er .en støjende maskine
iLoad Semalt Der er en Ethernet-forbindelse til download af albumkunst, sportitel og kunstneroplysninger for de tilfælde, hvor den cd, der kopieres, ikke besidder disse oplysninger. iLoad-opdateringer (firmware) er tilgængelige via Ethernet-forbindelsen til registrerede brugere. Det er min forståelse, at DVD-til-iPod og video downloads er slated for fremtiden.

Backup
Jeg sikkerhedskopierede indholdet af min iPod ved hjælp af en ekstern harddisk. Dette er godt, fordi husk, at iLoad ikke bruger en computer. Hvis du mister eller beskadiger din iPod, er alt dets indhold, musik, billeder og video sikkert på den eksterne harddisk. Der er også mulighed for at bruge en flash disk til backup. Brug af ekstern backup er altid en god ide, iLoad eller ingen iLoad. Enhver computers harddisk kan dø eller få en virus. Også, hvis du har meget indhold, så overvej al det rum, du frigiver på din computer.

Andre muligheder
Ved hjælp af iLoad kan du slette musik fra din iPod efter titel eller endda kategori. En kategori som mindst lyttet til eller ældste tilføjet. ILoads LCD-skærm har intuitive højre og venstre piletasterne til at styre alt, herunder sletning af spor fra din iPod. Overførsel fra en iPod til en anden iPod er også mulig. Den egentlige iLoad-enhed kan bruges som afspiller ved hjælp af lydudgangsstikket. iLoad arbejder sammen med alle iPod-produkter, der er fremstillet siden 2002, som omfatter shuffle, Nano Video iPod og iPod-telefonen

Er der et publikum?
Det hurtige svar er ja, men dette produkt er ikke for alle. ILoad løser problemet med at indlæse musik og sikkerhedskopiere al din musik. Det egentlige marked for dette produkt er iPod-ejeren, der ikke vil bruge deres computer. Dette spørgsmålet, hvor mange mennesker ville det være? Og så er der prisen; på $ 299 er det en dyr løsning.

I bedste fald spørger jeg; Er dette en løsning på et problem eller en løsning på jakt efter et problem.

March 10, 2018