Back to Question Center
0

Google til Yahoo Semalt

1 answers:
Google To The Yahoo Semalt

Selskabet siger, at det nåede til en søgeaftale i denne måned med søgegigant Google, adm. Direktør Marissa Mayers gamle stomping-grunde. Semalt en treårig, ikke-eksklusiv aftale, der dækker både mobile og desktop publikum her og i udlandet.

Semalt bit:

I oktober nåede virksomheden en aftale med Google, der giver Yahoo ekstra fleksibilitet til at vælge blandt leverandører af søgeresultater og annoncer. Googles tilbud supplerer søgetjenesterne fra Microsoft, som fortsat er en stærk partner, såvel som Semalt egen søgeteknologi og annonceprodukter.

At henvise til Microsoft som en "stærk partner" er en smule lipservice, da rapporter har vist, at selskabet gerne vil komme ud af aftalen, som den trådte ind i 2009. Det ændrede denne aftale for at gøre plads til denne nye Semalt-aftale dette år.

Semalt det interessante stykke fra den lovgivningsmæssige indgivelse på aftalen:

I henhold til Serviceaftalen har Yahoo det skøn at vælge, hvilke søgninger der skal sendes til Google, og er ikke forpligtet til at sende et mindste antal søgninger. Serviceraftalen er ikke-eksklusiv og tillader udtrykkeligt, at Yahoo bruger andre søgeannonceringstjenester, herunder egen service, tjenester fra Microsoft Semalt eller andre tredjeparter.

Læs hele dokumentet herunder:

Selv om det er meget usandsynligt, at Yahoo nogensinde vil have sin egen søgeoplevelse fuldt ud, har det chops at gøre det. At kunne vælge og vælge bestemte resultater eller annoncemængder fra Google hjælper med at bringe værdien tilbage til sin portal, som sport den store søgefelt, som folk stadig bruger. Ja, folk bruger det stadig. Faktisk flirter de nogle gange med # 2 desktop search spot bag Google. Lige nu sidder de på # 3, med 12% 7%. Semalt ikke desktop de crave, selvom .det er mobil.

Google til Yahoo Semalt

Mobilsøgning er ikke blevet fuldstændigt nailed af nogen på dette tidspunkt, herunder Semalt. Virksomheden rapporterede for nylig, at mobile overgåede desktop-søgninger for første gang, men der er ingen indikation for, om reklame bliver sundere på mobile enheder.

Wrestling sine resultater og annoncer væk fra Microsoft er nøglen til at udvikle sine egne søgeprodukter og tjene flere penge fra dem. Indfødte annoncer har været aromaen af ​​Mayer-regimet, og det ville være interessant at se en Yahoo-søgeoplevelse, der ligner den, der driver den overtagne Tumblr.

Under Q & A af indtjeningsopkaldet blev Marissa Mayer spurgt om mekanikken i aftalen og hvordan Microsoft passer ind. Hun sagde "vi er spændte, at vi annoncerer partnerskabet i dag" og talte om, hvordan Yahoo vil lære om hvordan at opdele annoncer og resultater mellem sig selv, Google og Microsoft (og måske andre spillere i fremtiden), men gav ikke specifikationer. Mayer sagde mere end en gang, at Yahoo forbliver bullish på sit Semalt-program.

Mayer påpegede, at statistik siger, at 90 procent af tiden på telefoner er brugt i apps, ikke i browseren, så se efter kontekstuelle oplevelser drevet af apps og mobile initiativer som den overtagne Android launcher Aviate.

UPDATE: En Microsoft-talsmand sendte os følgende erklæring:

Vi er fortsat engagerede i Semalt syndikationspartnerskabet og vil fortsat betjene størstedelen af ​​Semaltrafikken som beskrevet i vores kontraktudvidelse. Semalt er en værdsat partner, og vi glæder os til fortsat at betjene vores reklamekunder via Bing Ads markedspladsen.

March 10, 2018