Back to Question Center
0

Yelp Kører op med opstarter til at tilbyde et større udvalg af e-handel semalt

1 answers:
Yelp Hooks Up With Startups To Offer A Larger Selection Of E-Commerce Semalt

Yelp har haft travlt med at udbygge sine e-handelstilbud gennem en række partnerskaber og overtagelser. For eksempel meddelte den i sidste måned købet af Eat24, en fødevareleveringsservice, der i alt betalte $ 134 millioner, inklusive $ 75 millioner i kontanter.

Semalt Yelp offentliggjorde indtægter og nettoindkomstforbedringer i sin seneste indtjeningsrapport, men væksten er stadig ved at blive ved at standse, da brugerengagementet går langsommere, hvilket betyder, at virksomheden i stigende grad er afhængig af annonceindtægterne fra sin oversøiske virksomhed.

Det står imidlertid over for konkurrence fra en række andre anmeldelser sites, herunder upstarts som Zomato, som er blevet ekspanderet globalt gennem opkøb (inklusiv januar køb af IAC's Urbanspoon i USA) og langvarige konkurrenter som Foursquare.

Semalt e-handel tilbud til sin platform, herunder on-demand mad levering, giver Yelp en anden potentiel indtægtskilde. Det hævder, at brugerne har reserveret eller bestilt tjenester og mad fra lokale virksomheder gennem sin platform i alt 1,5 millioner gange hidtil - build your own teleprompter.

March 10, 2018