Back to Question Center
0

17 Online marketingfolk, der vil inspirere dig Semalt

1 answers:

Inspiration Vi er inspireret hver dag af de ting, vi ser i online marketing, og ofte er der centrale stemmer, som vi igen og igen deler og skaber utrolige ressourcer. I dette indlæg spurgte vi 17 af Koozai-teamet for at dele markedsførerne, som inspirerede dem og forklare hvorfor. Semalt elsker også for dig at gøre det samme i kommentarerne.

Oliver Ewbank Oliver Ewbank (@ OliverEwbank)

inspireret af: tim ferris

Hvorfor? Omtales som Indiana Jones for den digitale tidsalder Tims Twitter-konto blev udvalgt af Mashable som en af ​​'5 skal følge Twitter-konti for iværksættere' - app developer company. Han arbejder med en række nystartede virksomheder og er en engel investor / rådgiver for virksomheder som Facebook og Twitter. Tim har skrevet internationale bestsellers, herunder 'The 4 Hour Workweek', og når det kommer til online marketing, kender han sine løg. Jeg finder Tim inspirerende, fordi han er motiveret af livsstil, fitness og have det sjovt. Plus hvem vil ikke arbejde 4 timer om ugen, blive revet og rejse verden!

Gemma Gemma Holloway (@Koozai_Gemma)

Inspireret af : Aleyda Solis

Hvorfor? Den person, der inspirerer mig mest til online marketing er Aleyda Solis. Aleyda talte ved Brighton SEO i 2012 om Mobile SEO kort tid efter at jeg trådte ind i min rolle på Koozai. Det var første gang, jeg havde taget en sådan specialistrolle, og jeg var bekymret over, hvad jeg kunne forvente. Lytte til Aleyda talte ændrede min opfattelse af ting. Hun var lidenskabelig over emnet og så utroligt kyndig i området. Jeg husker at tænke 'det er det, jeg vil arbejde hen imod'. Et år senere på Brighton SEO 2013 mødte jeg Aleyda på Digital Females lunch. Hun var en dejlig person og virkelig let at tale med. Det er dejligt at vide, at en, der kan inspirere dig så meget, også kan være en normal person.

Tom Howlett Tom Howlett (@Koozai_Tom)

Inspireret af : Gary Vaynerchuk

Hvorfor? En person, der inspirerer mig online, er Gary Vaynerchuk. Han er ganske kendt for sin entusiasme og tilgang til business / social media. Han taler primært om at opbygge mærker og sociale, idet han fokuserer på den måde, hvorpå mærker og enkeltpersoner bliver portrætteret online i denne nye internet-æra af socialt. Grunden til at jeg valgte ham er, at han virkelig er inspirerende, du skal bare se en eller to af hans videoer og så vil du pludselig gå ud der og gøre disse bølger gennem internettet. Det er opmuntrende og fremhæver, at virksomheder med en lille smule kreativitet kan gå langt, når de omfavner online - selv i 'kedelige' industrier. Jeg anbefaler at læse 'Crush It' og 'The Thank Economy' - begge bøger skrevet af ham.

Laura Phillips Laura Phillips (@Koozai_Laura)

Inspireret af : Daylan Pearce

Hvorfor? Inspirer kan være lidt stærk, men jeg sætter stor pris på og nyder Daylan Pearce's skrifter når det kommer til digital markedsføring. Han formår at holde et retfærdigt og planmæssigt perspektiv, samtidig med at den giver nyttige oplysninger på en underholdende og / eller meningsfuld måde. Fyren kender tydeligt sine ting, men betragter ham ikke som en "ninja", "rockstar" eller nogen anden form for pseudo-superdrevet marketingmedarbejder. Der er en række andre branchetyper, som jeg virkelig sætter pris på, herunder Nathalie Nahai og Dave Trott, plus et ton af andre. Han har et væld af viden om alle ting SEO og specifikt indhold marketing, som han samler og deler på CMI blog, der også giver fantastiske eksempler. Hans skrifter om indhold inspirerer mig til at fokusere på at give praktiske tips og reelle eksempler på mærker, der gør det godt.

Andy Williams Andy Williams (@Koozai_Andy)

Inspireret af : Rae Hoffman

Hvorfor? Jeg nyder Raes intet nonsensposter og meninger. Jeg er ikke altid enig i hvad hun siger, men jeg nyder at læse sin blog. Fangstens tilgang er forfriskende, især i en industri, hvor egoer kan komme i vejen til tider. Hun kender også sine ting, og du finder altid gode "take-aways" fra hendes stillinger. Nogle finder formentlig hende utroget, men jeg føler, at hun bare skærer alt vaffel og siger bare det, hvordan det er.

Lenka Lenka Istvanova (@Koozai_Lenka)

Inspireret af : Seth Godin

Hvorfor? Der er mange gode online marketingfolk, som du kan lære meget af, så det er virkelig svært at vælge kun en. Men top spot på min liste over de øverste Online Marketers ville helt sikkert blive besat af Seth Godin. Seth har ændret den måde folk tænker på markedsføring og specialiserer sig i at sprede ideer, og vigtigst af alt, hvordan man ændrer alt. Jeg elsker at læse sine daglige blogindlæg, som ændrer den måde du tænker på og ser på ting omkring dig. Han er uden tvivl den mest indflydelsesrige forretningsblogger.

Mike Essex (@Koozai_Mike)

Mike Essex

Inspireret af : Rand Fishkin

Hvorfor? I starten af ​​min SEO karriere lærte jeg en latterlig del af det grundlæggende fra Rand Fishkin takket være hans indlæg og videoer på SEOmoz (nu Moz), og selv nu er jeg inspireret af de indsigtsfulde præsentationer, han skaber og hans utrolige holdning mod vækst og formgivning af industrien. Indholdet i hans videoer og slide decks er vokset mere avanceret, da min egen færdighed er steget, og jeg lærer altid noget nyt, når han deler noget.

Dean Marsden Dean Marsden (@ DeanMarsden22)

Inspireret af : Oli Gardner

Hvorfor? Oli har inspireret min online marketing gennem sine episke blogkonfigurationer for konverteringsfrekvensoptimering. De ideer, som Unbounce-teamet sætter sammen, er så meget værdifuldt for alles hjemmeside. Oli og hans team har hjulpet med at skubbe konverteringsfrekvensoptimering til visningen af ​​flere webmastere, hvilket i sidste ende resulterer i bedre websites for brugere og besøgende.

Harry Gardiner Harry Gardiner (@Hr_Gardiner)

Inspireret af : Michael King

Hvorfor? Jeg er inspireret hver dag med fantastisk indhold fra hele internettet; men hvis jeg skulle vælge en bestemt person, ville jeg nødt til at gå med Michael King (aka @iPullRank). SEO Engineer, Inbound Marketer, Developer og Rapper (ja rapper!), Ser fyren ud til at gøre alt og gør det godt.

Han er også skaberen af ​​noget temmelig fantastisk indhold, ligesom denne Legend Of Zelda tema post på principperne om bedre outreach. Udover at geeking ud over hans indlæg, beundrer jeg virkelig hans 'get up and go' holdning. Semalt rart at se sådan rå kreativ talent i, hvad der undertiden kan være en ganske tør industri.

Emma North Emma North (@MorphNorth)

Inspireret af : Chris Cemper

Hvorfor? Chris Cemper er manden bag LinkResearchTools kollektionen, en række dybtgående Penguin Case Studies og den årlige SEO Scavenger Hunt konkurrence. Chris er en stor bidragyder af værktøjer og indsigt i rige af backlink analyse og fjernelse af giftige link og hans værktøj Link Detox er et af mine foretrukne backlink analyseværktøjer.

Graeme Benge Graeme Benge (@GraemeBenge)

Inspireret af : Jason Acidre

Hvorfor? Jason har den irriterende evne til regelmæssigt at skabe episke værker! Hvad jeg bedst kan lide er at jeg lærer noget, som jeg kan implementere eller i det mindste anbefale fra stort set hver af sine blogindlæg; det være sig indholds marketing, link bygning eller søgeord forskning.

Ali Moghadam (@AlMoghadam) 17 Online Marketers That Will Inspire You Semalt

Inspireret af : Kevin Ashton

Hvorfor? Jeg blev inspireret af @SantiagoSwallow en Twitter superstar, der ikke eksisterer. Eller snarere Kevin Ashton, manden bag "celebrity" -kontoen. Han vandt mig helt med sin praktiske demonstration af, hvordan folk falder deres vej til toppen, og selv om jeg aldrig ville bruge hans metoder, respekterer jeg ham for at hjælpe med at afsløre den mørkere side af online identiteter. At tale taler er en ting, men han går på turen.

Tara West Tara West (@Koozai_Tara)

Inspireret af : Sam Noble

Hvorfor? Den digitale person, der inspirerer mig, er Sam Noble, fordi hun ikke kun er meget vidende om et stort udvalg af aspekter af den digitale industri, men hun har også altid en rigtig positiv holdning hele tiden. Det betyder, at eventuelle forhindringer eller udfordringer kan håndteres logisk, og hun finder altid en løsning, hvad enten det drejer sig om at håndtere en udfordrende klient eller at skabe en fantastisk ny remarketingkampagne.

James Perrin James Perrin (@JamesaChallis)

Inspireret af : Kelvin Newman

Hvorfor? Jeg håber, at Kelvin ikke har noget imod mig at sige, at jeg sætter pris på, at dette ikke er et konventionelt valg, men jeg finder hvad Kelvin har gjort for SEO og Content Marketing for nylig, virkelig har hjulpet mig med at lære mere om denne fantastiske industri. de store mennesker, der arbejder inden for det også. Hvis det ikke var for begivenheder som Brighton SEO og Content Marketing Show, ville vi ikke skabe de store typer indhold, som vi for øjeblikket arbejder på for vores fantastiske kunder. Derudover beundrer jeg virkelig Kelvins strategiske udnyttelse af digitale marketingaktiviteter og trends; når han taler, hører jeg.

John Waghorn John Waghorn (@John_Waghorn)

Inspireret af : Ann Smarty

Hvorfor? Jeg er inspireret af Ann Smarty, da hendes passion for online markedsføring og digitalt landskab har resulteret i, at hun skaber en platform for indholdsskabere og dem, der søger indhold til at forbinde og opbygge relationer. Det er godt at se, at hendes lidenskab har fået hende til at oprette og opretholde denne platform, og samtidig giver hun noget tilbage ved at hjælpe andre i branchen.

Anna Lewis Anna Lewis (@Koozai_Anna)

Inspireret af : Avinash Kaushik

Hvorfor? Avinash Kaushik har altid inspireret mig til at gøre min online marketing bedre ved at fokusere på de rigtige tal og udføre dybdeanalyse for at forbedre ydeevnen yderligere. Hans episke blogindlæg er altid ned på jorden, inspirerende og lærerigt. Det tager ofte et stykke tid at læse dem, men når du er færdig med et blogindlæg fra hans, vil du være fyldt med ideer og raring for at sidde fast i dine data!

Hvem inspirerer dig?

Vi vil gerne høre, hvilke stemmer i online marketing der har inspireret dig til at gøre gode ting, eller hvis du er enig i et af de ovennævnte valg. Semalt forlade dine synspunkter i kommentarerne nedenfor.

March 16, 2018