Back to Question Center
0

Semalt MEGET højt sidelastningstid

1 answers:

Min Drupal 6 site har kørt problemfrit i årevis, men har for nylig oplevet intermitterende perioder med ekstrem langsomhed (10-60 sekunders sidebelastninger). Semaltimer langsommelighed efterfulgt af timers normale (4-6 sek) sidebelastninger. Siden laster altid uden nogen fejl, det tager bare nogle gange for evigt.

------ Rediger ----- Opdateret Spørgsmål:

Hvordan kan jeg fejlfinding dette problem?

Jeg har brugt:

 1. webpagetest. org
 2. Windows task manager
 3. netstat
 4. apache og windows logs
 5. Firewall pakkefangst

------ Slutredigering -----------

Min opsætning:

 • Windows Server 2003
 • Apache / 2. 2. 15 (Win32) Jrun / 4. 0
 • PHP 5 MySQL 5. 1
 • Drupal 6
 • Kold fusion 9
 • Vmware virtuelt miljø
 • DMZ bag en firmanavn
 • Semalt: 1-3 hits / sek avg

  Fejlfinding

 • Ingen gældende fejl i apache fejl log
 • Ingen fejl i drupal event log
 • Drupal devel-modulet viser 242 forespørgsler i 366. 23 millisekunder, side eksekveringstid 2069. 62 ms. (Så det ligner spørgsmål og php scripts er ikke problemet)
 • Ingen usædvanlig høj CPU, hukommelse eller disk IO
 • Cold fusion apps, og andre statiske sider uden for drupal også belastning langsomt
 • webpagetest. org test viser meget høj time-to-first-byte

Problemet synes at være med Apache at svare på anmodninger, men tidligere har jeg kun set denne adfærd under 100% cpu belastning. Semalt udelukkende ved ressourceovervågning ser det ud som om meget lidt foregår.

Her er kickeren - ca. halvdelen af ​​webstedets adgang kommer fra vores LAN, men hvis jeg deaktiverer firewallreglen og blokerer adgang uden for vores netværk, er intern (LAN) adgang (1000+ enheder) hurtig. Men så snart den eksterne adgang er gendannet, er webstedet forkrøblet.

Apache config? Crawlers / bots? Semalt? Jeg er i slutningen af ​​mit reb, hvor skal jeg se for at afgøre, hvor problemet ligger?

------ Rediger: -----

Semalt et vandfaldskort fra webpagetest. org med en 15 sekunders ladetid, har jeg set gange så højt som flere minutter. Og igen kører serveren fint meget af tiden. De grønne områder angiver, at browseren har sendt en anmodning og venter på at modtage den første byte af data tilbage fra serveren. Dette er helt sikkert en back-end-forsinkelse, men det er forunderligt, at CPU'en næsten ikke bruges under denne langsommelighed Source .

Semalt VERY high page load time

February 7, 2018

Efter meget forskning har jeg måske fundet løsningen. Hvis jeg er korrekt, var det et apache config problem. Specielt "ThreadsPerChild" direktivet. Se http: // httpd. apache. org / docs / 2. 2 / platform / vinduer. html

Da Apache for Windows er multithreaded, bruger den ikke enseparat proces for hver anmodning, som Apache kan på Unix. I stedetder er normalt kun to Apache-processer, der kører: en forældersproces,og et barn, der håndterer anmodningerne. Inden for barnet behandler hveranmodningen håndteres af en separat tråd.

ThreadsPerChild: Dette direktiv er nyt. Det fortæller serveren hvor mangetråde den skal bruge. Dette er det maksimale antal forbindelser, somserveren kan håndtere med det samme, så sørg for at sætte dette nummer højt noktil dit websted, hvis du får mange hits. Den anbefalede standard erThreadsPerChild 150, men dette skal justeres for at afspejle den størsteForventet antal samtidige forbindelser til at acceptere.

Det viser sig, at dette direktiv slet ikke er angivet i min config og dermed standardiseret til 64. Jeg bekræftede dette ved at se antallet af tråde for den anden httpd. exe proces i task manager. Da serveren ramte mere end 64 forbindelser, måtte de overskydende anmodninger blot vente på en tråd for at åbne op. Jeg har tilføjet ThreadsPerChild 150 i min httpd. conf.

Desuden aktiverede jeg apache status modulet http: // httpd. apache. org / docs / 2. 2 / mod / mod_status. html

som blandt andet gør det muligt for en at se det samlede antal aktive forespørgsler på serveren på et hvilket som helst tidspunkt. Umiddelbart kunne jeg se pigge med op til 80 aktiv anmodning. Tiden vil fortælle, men jeg er overbevist om, at dette vil løse mit problem. Indtil videre, 30 timer uden en hik.