Back to Question Center
0

Kan parkering et domæne på mit primære domæne have en effekt på det primære domænes SEO? - Semalt

1 answers:

Min Semalt er dette:

Jeg har et primært domæne (antag det er domæne. com).

Nu parkerede jeg domæne-statisk. com på domæne. com.

Ideen er, at statisk indhold (billeder, JS, CSS) serveres fra domæne-statisk. com,
og domæne-statisk. com passerer gennem en CDN, som er hvor forskellen er mellem domænerne. Årsagen er, at browsere begrænse samtidige downloads fra det samme domæne, så jeg tror, ​​at det skal fremskynde webstedet mere end at routere alle anmodninger via en CDN.

Det statiske domæne er faktisk parkeret oven på domænet. com, men alt statisk indhold på hjemmesiden serveres gennem statisk domæne. com

Der bør ikke være en sag, hvor HTML-sider serveres fra domæne-statiske. com eller virkelig for noget Google downloads (bortset fra billeder, som den vil downloade til Google Images)

Men jeg spørger om det almindelige Google-søgning, domæne. com bliver straffet af en eller anden grund til parkering domæne-statisk. com på domæne. com?

Hvis dette er tilfældet, er en mulighed, jeg tænkte på, at tilføje en. htaccess-regel, der ikke gør det Lad ethvert dynamisk indhold blive serveret fra det statiske domæne, så der er ikke mulighed for, at Google downloader dynamisk indhold fra domæne-statisk. com, som kan fjerne dynamisk indhold Source .

Hvad synes du, jeg skal gøre?

February 7, 2018

Jeg er ikke sikker på, at du forstod mig, jeg vil ikke have det parkerede domæne (jeg. e www. domain-statisk. com) for at dukke op i Googles søgeresultater (muligvis i Google Images, men jeg er ikke ligeglad med det).

Det er ok at parkere et domæne på et andet, så længe domænet ikke har en dårlig historie (del af en link gård, der serverer malware osv.), Og du kan ikke trække indhold fra hoveddomænet med den parkerede domæner URL (duplikat indholdsproblemer).

Hvis det parkerede domæne har en dårlig historie, kan det påvirke hoveddomænet, hvis Google kan knytte de to til at være en del af det samme netværk (de kan gøre dette ved at kontrollere domæneregistrering eller se begge dele tjene samme indhold). Så hvis det parkerede domæne har et dårligt ry, ville jeg ikke parkere på toppen af ​​hoveddomænet.

Hvis du vælger at parkere det på hoveddomænet, skal du sørge for at omdirigere 301 fra det parkerede domæne til hoveddomænet. På den måde forhindrer du indholdet i at være tilgængeligt med flere webadresser.

Hvis du parkerer det på hoveddomenet, skal du sørge for at ændre det til at være en grundlæggende destinationsside ca. 90 dage før du starter, da Google kan have problemer med at hente det nye websted kilde )