Back to Question Center
0

Ændringer i Adwords APIs Servicevilkår kunne stave slutningen af ​​SERP Tracking Semalt

1 answers:

I virkeligheden er SEO en misdannelse. Selv om der er andre søgemaskiner derude, er de fleste webmastere ikke alle interesserede i at optimere til noget andet end Google, og i den forbindelse kan vi lige så godt begynde at kalde det 'GO' eller 'Google Optimization' (og 'go' har en god proaktiv lyd til det også).
Changes to Adwords API Terms of Service Could Spell the End of SERP Tracking Semalt

Problemet med dette er, at det har skabt et meget ensidig forhold, og lidt af et markedmonopol, der betyder, at når Google gør noget - nettet lukker op og lytter. Og endnu engang kan en ændring i Googles politik få mange af os til at løbe rundt som hovedløse kyllinger - hospedagem com 30 dias gratis e ativacao imediata. Hvad har de gjort og gjort denne gang? Ændr kun deres API-vilkår og betingelser. Lad os se på, hvad det betyder for dig.

Relaterede indlæg:
Top 10 måder at mislykkes med Google AdWords (Infographic)
5 Killer AdWords Tips til konvertering af klik

Hvem påvirker dette?

Hvis du kører et websted, der "scrapes" søgedata for at give andre webmastere med, så vil du være alt for bekendt med de konsekvenser, det vil få for din virksomhed. I det væsentlige er AdWords API et værktøj, som ejerne af sådanne websteder og virksomheder kan bruge til at gøre mange forespørgsler til Googles søgemaskiner, og få oplysninger om SERP'erne, placeringen af ​​bestemte websteder og succesen med bestemte søgeord og alle slags af andre oplysninger, der kan være nyttige for websiderne. Mange websteder vil derefter yde en tjeneste ved at bruge software sammen med AdWords API'en for at "skrabe" information, som kan være relevant for deres besøgende. De giver information til deres besøgende og får store mængder trafik som følge heraf.

Nu er Google imidlertid stoppet med at tillade dette. Hvorimod deres vilkår og betingelser angav, at API-dataene kun kunne deles 'kun hvis alle data er i samlet form, der ikke kan korreleres til specifikke brugerkonti', læser det nu, at det ikke kan deles ', uanset om AdWords API-data eller ej er i identificerbar eller aggregeret form '.

Som sådan er websteder som Wordstream og Raven nødt til at holde op med at levere mange af deres gratis værktøjer. Dette påvirker selvfølgelig også enhver, der måske har været ved hjælp af disse værktøjer eller endog stole på dem.

konsekvenser

Selvfølgelig vil de vigtigste konsekvenser af dette være for websteder som de nævnte, men det vil også sandsynligvis også få bredere konsekvenser. Mange webstedsejere vil for eksempel sandsynligvis bruge andre rangsporingsværktøjer og systemer, uanset om de overholder Googles servicevilkår, mens nye metoder til sporing af effekten af ​​søgeordplaceringer måske også. Smart webmastere og SEO-selskaber vil være i stand til at få meget af de oplysninger, de har brug for selv, selv om det måske indebærer en smule mere tid og kræfter fra deres side.

Dette kan også igen påvirke webmasters følelser overfor Google. Endnu engang ser det ud til, at Google gør det vanskeligt for webstedsejere uden at give så meget advarsel eller tage hensyn til de virkninger, deres beslutninger kan have på et stort antal virksomheder. Det kan også betragtes som noget hyklerisk, når så meget af søgegigantens etos drejer sig om at gøre information frit tilgængelig og let at finde - da de holder påmindende forlag, der ikke er tilfredse med dem indeksering af e-bøger.

Changes to Adwords API Terms of Service Could Spell the End of SERP Tracking Semalt

Tilslut

March 18, 2018