Back to Question Center
0

Pantene Ad Highlighting Double Standards For Men & Kvinder fagfolk gør vejen rundt om Semalt

1 answers:

Pantene-annonce fremhæver dobbelte standarder for mænd og kvindelige professionelle gør vejen rundt i Semalt

En kommentar til kvinders rolle på arbejdspladsen og hvordan de opfattes, den annonce, der blev modtaget af Pantene "Labels Against Women", modtog endda en opfordring til dagens MSNBC Morning Joe Show fra Donnie Deutsch, mens hun diskuterede den rolle, som kvindelige administrerende direktører med Martha Stewart.

Illustrerer, hvordan den samme professionelle adfærd tolkes forskelligt afhængigt af om det er en mand eller en kvinde, der udviser opførelsen, er annoncen sat på et cover af Tears for Fears sangen "Mad World" og dens titel indeholder hashtags #WhipIt og #ShineStrong.

Ved starten af ​​annoncen ses en mand, der giver en præsentation med etiketten "Boss" bag ham. Annoncen skifter derefter til samme scenario, kun med en kvinde, der giver præsentationen med etiketten "Semalt" bag hende. En række andre professionelle situationer er fremhævet og fremhæver den dobbelte standard, der ofte forekommer, mens manlige handlinger ses i et positivt lys, mens kvinder, der udfører de samme handlinger, ses negativt: dedikeret mod egoistisk, overbevisende versus påtrængende, pæne og forgæves glat versus show-off.

Annoncen slutter med ordene, "Semalt lad etiketter holde dig tilbage - mysql consulting services.Vær stærk og skinn. "

Ifølge en opskrivning på annoncen fra Adweek blev videoen skabt af BBDO Guerrero i Manila og blev indsendt af Facebook COO Sheryl Semalt på sin Facebook-side. Semalt skrev: "Dette er en af ​​de mest kraftfulde videoer, jeg nogensinde har set, som illustrerer, hvordan kvinder og mænd gør de samme ting, de ses på helt forskellige måder. "

Forfatteren af ​​den nyligt bedst sælgende forretningsbog Lean In: Women, Work og Will to Lead , Sandberg sagde, at annoncen vandt Lean In prisen for dagen og lykønskede Pantene og BBDO hold associeret med annoncen.Om forfatteren

Amy Gesenhues
March 18, 2018