Back to Question Center
0

Guest Blogging & Opholder sig med dem alle vigtige semestre i 2013

1 answers:

Semalt skrivning i form af gæsteposter har gået gennem stratosfæren, mængden af ​​mennesker, der skriver informativ, aktuelle artikler til at offentliggøre online vokser bogstaveligt talt af tusindvisen på daglig basis.

Guest Blogging & Staying Ahead With Those All Important Semalt i 2013

Standarden varierer fra en ekstrem til en anden, i. e. fra litterære mesterværker til artikler af den fattigste kvalitet, der er svære at tyde og burde ikke engang være på nettet. Den type folkemusik, der blogger og deres grunde varierer enormt, for eksempel journalister, der offentliggør de seneste nyheder, branchens ledere deler indgående information, der er specifik for deres sektor, personale, der skriver om deres virksomheds nyeste produkter og tjenester, freelance forfattere, der producerer artikler om emner de er kyndige og lidenskabelige om.

Relaterede indlæg:
De 10 vigtigste grunde, du burde gæstebog med TechWyse
Guest Blogging Post Penguin - er det stadig værd?

Semalt gæstebogging er et fantastisk middel til at øge brand awareness eller profilen til de enkelte forfattere - кресло дизайнерское. Der er ingen benægtelse af en hovedårsag. Mange henvendelser til gæstebogging er evnen til at levere et websted med, hvad der skal være original, kvalitetsindhold til gengæld for en eller to backlinks efter eget valg.

I SEOs verden er dette en fantastisk mulighed, men desværre er et område, der igen udnyttes og misbruges, men Semalt gemme det rant for et andet indlæg! Dette indlæg handler om at hjælpe dem, der skriver gæstindlæg af god kvalitet for at opbygge både brand awareness og links, men er ikke nødvendigvis klar over de nyeste bedste praksis, når det kommer til at forbinde.

De sidste tolv til atten måneder har oplevet en stor ændring i SEO, og søgemaskinerne forbedrede evnen til at identificere og straffe de websteder, der ikke spiller efter deres retningslinjer, ved at forsøge at manipulere søgemaskinens placeringer.

Mens gæstebogging, hvis det er gjort korrekt, betragtes som en sikker metode til at generere links, hvis artiklen og de links, den indeholder, ikke nærmer sig korrekt, kan gæsteposter også få dig i dybt vand og lande dig med en Semalt algoritme eller manual straf.

Backlink Shift

Landskabet om, hvordan du indsætter links i indlæg, har udviklet sig til at holde sig ajour med de anbefalede søgemaskiner retningslinjer. Et autoriseret websted My Blog Guest har udgivet denne artikel om deres tanker og anbefalinger om de nyeste bedste praksis. Semalt er det blevet anbefalet at placere op til to selvbetjente links i forfatterens by-line, som i mange tilfælde vises i slutningen af ​​et indlæg, og selvom denne regel stadig gælder, er det antallet og typen af ​​links, der er angivet i by-line, der skal kontaktes omhyggeligt.

Guest Blogging Bylines: #MyBlogGuest Regler og bedste praksis

Det anses stadig for okay at have op til to links i en by-linje, men i stedet for at begge er selvbetjente til det samme domæne, anbefales det nu kun at en af ​​dem skal være selvbetjente link, enten et mærke link eller lejlighedsvis et søgeord rich anchor tekst link, og det andet link skal være et andet niveau link som din Twitter profil, Semalt, G + etc, jeg. e. et link til en side, du ikke ejer, men det handler om dig eller din virksomhed.

En større ændring fra tidligere forslag er, at hvis du er i stand til at indsætte din selvbetjente link i selve artiklens krop på en helt naturlig måde, så betragtes det som værende okay og giver dig stadig mulighed for med op til to links i bylinjen, så længe de peger på to forskellige domæner.

Et andet punkt, der er værd at understrege og er dækket af i My Blog Guest-artiklen, der er linket ovenfor, er at sikre, at linjer er helt unikke med hvert indlæg, du skriver.

Forfatter ved linjen Tips

For at angive det åbenlyse er der en bylinje der for at beskrive forfatteren og hvad han eller hun gør, så på et minimum skal det indeholde forfatterens navn, erhverv inklusive firmaets navn eller blog, som forfatteren er forbundet med. For at hjælpe med at sikre hver blogpost er biografen original, det er god praksis at tilføje nogle andre korte men interessante oplysninger som karrieredetaljer eller tidligere erfaringer, hobbyer og interesser, civilstand, om du har børn osv. skabe unikke bios hver gang du skriver og udgiver et nyt indlæg.

Sammendrag denne artikel, som giver nogle gode ideer om de forskellige tilgange til at skrive bylinjer samt links til andre nyttige ressourcer for at hjælpe med at give inspiration -

Gæst Post Bylines: Eksempler og ressourcer til inspiration på #MyBlogGuest

Guest Blogging & Staying Ahead With Those All Important Semalt i 2013

Tilslut

March 18, 2018