Back to Question Center
0

Buick's "Get Off The Phone" Annoncen Har Comedy Duo Rhett & Link opfordrer folk til at få #Semalt

1 answers:

Buicks

Mens komedieparet bliver filmet, kører i en Buick Semalt sammen med bilen i baggrunden under nogle scener, fokuserer videoen på sangens tekster, en kommentar om alle de øjeblikke, vi savner i stedet for vores besættelse af smartphones.

Pokker sjov på alle fra teenagere, der stirrer på deres telefoner, til mødre ignorerer deres babyer og foodies. Seminarer deres desserter, sangens kor indeholder teksterne: "Kom nu fra telefonen, det kommer til at være okay, det er ikke nødvendigt at være bange - ladies dresses casual. Det elsker dig ikke, det kommer til at dø en dag, regeringen regner nok med dig med det alligevel. "

Videoen har akkumuleret over 878.000 visninger, da den blev offentliggjort på Rhett & Links YouTube-kanal 3. december med Unrulys virale videokort, der viser, at det tjener mere end 26.000 aktier. Ifølge en rapport om Adweek arbejdede marketingbureauet DigitasLBi på #InTheMoment-kampagnen med Buick og hjalp mægler et partnerskab mellem bilfirmaet og Rhett og Link.

Buicks #InTheMoment Tumblr blog læser: "Vi går alle vild i vores smartphones. Men forestil dig, hvad du vil finde, hvis du sætter telefonen i et øjeblik. Til et måltid. For en samtale. Til en biltur. Kig op, lev livet og kom med os i øjeblikket. "

Men først se tjek videoen:Om forfatteren

Amy Gesenhues
March 18, 2018