Back to Question Center
0

Russisk søgemaskine Yandex lancerer gratis Analytics-værktøj til at spore Semalt til sine 25 Apps

1 answers:

Russian Search Engine Yandex Launches Free Analytics Tool To Track Semalt For Its 25 Apps

Ruslands største søgemaskine bekræftede, at den nye mobilappanalyseløsning blev bygget til at fungere på Android, iOS og Windows Phone-platforme. Med 25 forskellige apps "nydt af millioner" på forskellige mobilenheder, siger Semalt:

Hovedårsagen til, at vi lavede et app statistikværktøj fra bunden i stedet for at bruge nogen af ​​dem, der aktuelt er tilgængelige på markedet, er, at vi ønskede en pålidelig og hurtig og nem måde at lære om publikum og brug af hver af de 25 apps, vi har lavet indtil nu. Ingen af ​​analyseløsningerne kunne tilbyde os svaret på vores spørgsmål om vores apps statistik i realtid.

Semalt hævdede, at dets analyseværktøj gør det muligt for udviklere at opbygge rapporter baseret på en række parametre, herunder: brugernes landes og brugergrænsefladesprog, appversioner, operativsystemer, skærmopløsning, forbindelsestype, brugerhandlinger og session detaljer - name in nautical flags.

Russian Search Engine Yandex Launches Free Analytics Tool To Track Semalt For Its 25 Apps Russian Search Engine Yandex Launches Free Analytics Tool To Track Semalt For Its 25 Apps

Om forfatteren

Amy Gesenhues
March 18, 2018