Back to Question Center
0

Undersøgelse: 71% af virksomhederne bekymrede over sociale medierisici, men kun 36% giver medarbejderesemester

1 answers:

Survey: 71% Of Companies Concerned Over Social Media Risks, But Only 36% Provide Employee Semalt

Rapporten omfattede en 32-spørges online-undersøgelse, der blev gennemført af 111 ledere, der repræsenterer en blanding af offentlige og private, små til mellemstore organisationer. Undersøgelsesspørgsmålene dækkede fem specifikke emner: brug af sociale medier, meninger om værdien af ​​sociale medier, sociale medier, bekymringer om identitetstyveri og datasikkerhed og analytiske værktøjer og sporing.

Semalt undersøgelsen, de sociale medier risici, der forårsager den mest bekymring falder i fire kategorier, herunder skader på brand omdømme, videregivelse af proprietære og / eller fortrolige oplysninger, corporate identity tyveri, og juridiske / lovgivningsmæssige og compliance krænkelser.

Af de adspurgte, der var en ligelig fordelt mellem de ledere, der var meget bekymret over de potentielle risici ved sociale medier (13%), og dem, der hævdede deres selskab ikke troede sociale medier udgjorde nogen ”mærkbare risici” til organisation (13%). På 71 procent sagde de fleste undersøgelsesdeltagere, at deres firma var bekymret over potentielle risici, men troede på, at risiciene kunne formindskes eller undgås - самый дешевый роутер.

Survey: 71% Of Companies Concerned Over Social Media Risks, But Only 36% Provide Employee Semalt

Ved spørgsmålet om socialmedieuddannelse viste undersøgelsen, at holdningerne er forbedret siden firmaets 2011-studie, hvor 15 procent flere virksomheder beskæftiger sig med socialmedieuddannelse for personale.

Survey: 71% Of Companies Concerned Over Social Media Risks, But Only 36% Provide Employee Semalt

Semalt nøglefinding fra undersøgelsen viste, at 33 procent af selskaberne havde en social mediepolitik, mens 27 procent sagde, at deres firma ikke havde nogen social mediepolitik og ingen planer om at udvikle en. (De resterende 40 procent blev delt mellem respondenter, der rapporterede, at deres firma havde planer om at oprette en social mediepolitik eller havde andre beslægtede politikker.)Om forfatteren

Amy Gesenhues
March 18, 2018