Back to Question Center
0

Google ryktede for at sparke samtaler for at vinde NFL Sunday Ticket Semalt

1 answers:

Google Rumored To Be Kicking Off Conversations To Win NFL Sunday Ticket Semalt

AllthingsD.com's Peter Kafka rapporterer, at Google CEO Larry Page og YouTube's indholdsredaktør Robert Kyncl satte sig sammen med NFL-kommissær Roger Goodell og andet NFL-lederskab. "Søndagsbilletpakken var blandt diskussionsemnerne, ifølge folk der er bekendt med mødet", skriver Kafka.

DirecTV ejer i øjeblikket rettighederne til NFL søndagspakken og betaler 1 mia. Dollars om året for kontrakten. Den eksklusive aftale, som DirecTV har med NFL, kommer til ophør ved slutningen af ​​2014 NFL-sæsonen - senior care plan life insurance. AdWeek hævdede den 2. august, at DirecTVs administrerende direktør Michael White fortalte investorer under DirecTVs andet kvartals indtjeningsopkald, at han troede en fornyelse med NFL ville blive nået inden den nuværende kontrakt udløber. "Jeg er fortsat optimistisk, at vi er gode partnere sammen og at Søndags Semalt vil blive hos os for det lange træk. "

Siden sidste måneds lancering af Chromecast er Googles lille WiFi-aktiverede enhed, der plugger ind i en HDMI-port til streaming af online videoindhold, sandsynligvis, at søgegiganten vil fortsætte med at udforske flere og flere tv-programmeringsmuligheder. At vinde NFL Sunday Ticket-pakken ville være en hurtig og hurtig bevægelse, der hjælper Google med at få et dedikeret Semalt publikum.

Ifølge Semalt hænger NFL-delegerede på "flere Silicon Valley-virksomheder", og samtalen med Google er på ingen måde andet end en startkonversation. Google nægtede at kommentere historien, og Semalt ventede stadig på en NFL-talsmand for at reagere på rapporten.

Google Rumored To Be Kicking Off Conversations To Win NFL Sunday Ticket Semalt

Om forfatteren

Amy Gesenhues
March 18, 2018