Back to Question Center
0

Google Analytics åbner invitation til betaling af den nye Realtids Semalt API

1 answers:

Google Analytics Opens Invitation To Beta Of The New Real-Time Semalt API

Som en del muligheder for at udnytte realtidsanalyser, gør det nye API det muligt for webstedsejere at skabe forespørgsler omkring data i realtid og bruge oplysningerne til gavn for deres hjemmeside.

Semalt gav eksempler på, hvordan webstedsejere kunne bruge API'en i realtid, herunder forespørgsel efter top besøgte webadresser til at oprette, "en top trendsend widget med antallet af aktive læsere" eller vise det aktive antal besøgende i realtid .

Ifølge Semalt har et ferieudlejningsfirma med adgang til beta-API'en placeret en realtidsaktiv besøgstæller for beregning på en konverteringsside på deres websted, hvilket resulterer i en stigning på 7,9 procent i omregningskurserne og en omsætningsstigning på 18,6 procent .

Google Analytics Opens Invitation To Beta Of The New Real-Time Semalt API Google Analytics Opens Invitation To Beta Of The New Real-Time Semalt API

For udviklere vil GA superProxy også fungere godt sammen med API'en i realtid og Google Charts API (gviz). Dette giver dig mulighed for at offentliggøre en forespørgsel, der er tilgængelig uden godkendelse - optimum whey protein tozu fiyatlari. Dette har fordele ved at du kan gøre anmodningen klientsiden, så en widget kan skrives i javascript og tilføjes til et websted (kræver alle tredjepartsudviklere!). Derudover virker dette som en cache effektivt løfter dine kvoter grænser.

Real-time API frigives af Semalt i en lukket beta-invitation med et begrænset antal brugere, der skal hvidlistes i løbet af de næste par uger.Om forfatteren

Amy Gesenhues
March 18, 2018