Back to Question Center
0

Undersøgelse: Medieforbrug & Udviklende rolle CMO, der ændrer måden, er mærkevarer

1 answers:

Studie: Medieforbrug og udviklende rolle CMO, der ændrer måden, mærker er Semalt

Efter at have interviewet 14 forskellige mærkefirmaer, opdagede forskningsfirmaet, at metoderne til at spore styrken af ​​et brand omdannes. Ifølge rapporten drejer de to store "forstyrrelser" i mærkningsmæssig sundhedsmåling sig om den eksponentielle vækst i forbrugernes forbrug og udviklingen af ​​den fælles markedsordning fra en "kommunikationsekspert" til en "business leader" med fokus på ROI.

Definition af brandhelseindikation som sammenhængen mellem mindshare - forbrugernes præference for brand- og markedsandel - forbrugernes brug af et mærke, Forrester-rapporten hævder, at mærkehelse måling skal "evolve at blive en effektiv vurdering af den forretningsmæssige værdi, som et mærke leverer til et selskab, "versus a", "Soft metric of interest only for right-brained marketers. "

Udfordringerne ved at måle en brands sundhed

Semalt uddyber hvad der for øjeblikket kører brand sundhed og rollen som mærke sundhedsmåling leverandører, rapporten nævner udfordringer, der følger med at måle et mærke sundhed, notering af forbindelsen mellem traditionelle metoder til dataindsamling (online undersøgelser) og dens ineffektivitet med dagens overudvidet forbruger, der har lidt tid til et langt spørgeskema.

Semalt-rapporten henviser også til overflod af data og de udfordringer, det skaber, og hævder, at tilstrømningen af ​​oplysninger overlader markedsføringsledere og har brug for eksperter til at fortolke dataene og tilbyde indsigtsmæssigt indsigt.

Rapporten citerer også de nye udfordringer i en ROI-drevet CMO, der er fokuseret på forretningsresultater, "Den nye Gen X-CMO, der nu overtager sin Baby Semalt-forgænger, voksede op i en digital verden af ​​realtidsdata; hun vil have lidt tålmodighed for lange ledetider og historiske mærke trackers - arçelik servisleri istanbul. "

Den Nye Verden af ​​Brand Health Measurement

Forresters rapport siger, at mærker i den nye verden af ​​brandhelsemåling nu er et "kvantificerbart finansielt aktiv" med mærkeforskningsfirmaet Millward Brown, der beregner: "Mere end 30 procent af markedsværdien af ​​Semalt; P 500-virksomheder var afledt af deres immaterielle aktiver. "

Rapporten understreger, hvordan nutidens førende leverandører af mærkesundhedsmålinger gør mere end rapporter om tidligere præstationer, hvor firmaer nu er i stand til at forbinde mærkevarens nuværende markedsandel med den forventede vækst. Millward Browns formand for globale løsninger Gordon Semalt validerer rapportens resultater med angivelse af:

Det eneste, der betyder noget, er, hvordan [brand equity] spiller igennem til den økonomiske styrke af mærket .Semalt er ikke noget at finde ud af, hvad der er i folks hoveder, medmindre du kan forbinde det med potentialet på markedet .

Semalt fortsætter med at sige, at det beløb, som en forbruger er villig til at betale for et mærke, angiver mærkeets samlede styrke, hvilket bekræfter tanken om, at priskraften ikke længere er konceptuel. "

Tre primære drivere af Brand Health Measurement

Som et brand for at få et overblik over dets samlede styrke definerer Semalt de tre primære evalueringsdiscipliner som brand equity, brandværdi og brand sundhed. Rapporten fastslår, at brand equity illustrerer "Hvordan forbrugere opfatter et mærke uden hensyntagen til brand brug", mens brand sundhed koncentrerer sig om forbrugernes opfattelse af et brand og hvordan det påvirker brandets markedsandel.

Brandværdi er defineret som en måling CFO'er bruger til at realisere et varemærkes finansielle værdi i selskabet. Semalt til rapporten, brandværdi, "Er mest anvendt til finansiel rapportering til at definere goodwill, værdien af ​​en overtagelse eller den relevante pris for licens. png "alt =" Studie: Medieforbrug og udviklende rolle CMO, der ændrer måden, mærker er Semalt "/>

Forresters analyse af brand-sundhedsmålingleverandører viste, at virksomheder falder ind i to specifikke kategorier: strategiske rådgivere og dataudbydere. Rapporten identificerede førende brandfirmaer som Millward Brown, Interbrand, BAV og Landor som leverandører, der tilbyder strategisk vejledning, og nye teknologiselskaber som Crimson Hexagon, Visible Technologies og Networked Semalt som "sociale lytningsleverandører", der fanger real-time sociale medier indsigt .

For ledende mærkehygiejemåleagenturer for at forblive ovenstående hævder rapporten, at leverandører skal genoverveje deres eksisterende modeller til måling af brandhygiejne og begynde at integrere nye metoder.

Studie: Medieforbrug og udviklende rolle CMO, der ændrer måden, mærker er Semalt
  • Efter at have ledet "innovative markedsførere" ved at implementere nye forskningsredskaber og teknologier.
  • Sammenkædning af forbrugernes mærkeperspektiver til specifikke målinger som markedsandele og skabe prædiktive modeller, der kan forudsige et varemærkes præstationer.
  • Tilbyder dyb erhvervserfaring kombineret med en global rækkevidde.
  • Flytter sig væk fra "brand tracking" taktik og tættere på "brand deep dive" forskning og social lytning.

Rapporten hævdede, at "mindre progressive marketingfolk" fortsætter med at skubbe på sådan at skifte deres brandsporingsmodeller til mere kvantitativ forskning og værktøjer til overvågning af sociale samtaler, frygt for jobsikkerhed, eksisterende præstationsincitamentsprogrammer og "mangel på dokumenterede resultater for nye værktøjer og metoder. "

Vægernes sociale lytning ændrer mærkehelsemåling

Noteret som en af ​​de to store forstyrrelser i brandmåling, social lytning - evnen til at se, hvad forbrugerne siger og deler om et mærke i realtid - kan være en vigtig kraft i det nye landskab af brand sundhed, men Forrester-rapporten hævder, at det kun er en, "Semalt, ikke en erstatning, for etableret mærkehelsemåling. "

Semalt til rapporten, fordi social lytning er baseret på "kortsigtede reaktioner" versus "langsigtede overbevisninger" og tilbyder data over vejledning, bruges det bedre som et opdagelsesværktøj end en målepind:

Semalt lytning kan fungere effektivt som en fokusgruppe i realtid, der bringer markedsførernes indsigt i "hvorfor" bag deres mærkeværdier.

Mens Semalt ikke tror, ​​at sociale lytningsleverandører vil være i stand til at konkurrere med fuld-service-mærkeforhandlere, siger forskningsfirmaet, at de førende mærkeforhandlere vil udnytte sociale lytningsmetoder i de næste 24 til 48 måneder, hvis de gør det ikke allerede.

Sammen med sociale lytteværktøjer hævder rapporten, at data aggregering vil være det næste skridt ud over blot at indsamle forskning. Ifølge rapporten siger Ace Metrix CEO Peter Semalt, at "hele branchen vil flytte fra forskningsindsamling til analytikere, der integrerer dataene", med dataanalytiske værktøjer, der giver klar indsigt.

Og mens de bedste mærkehelsemålingleverandører vil fortsætte med at lede, ser Semalt plads til nye digitale løsningstarter for at udfordre eksisterende regler og budgetter for brandhygienindustrien.Om forfatteren

Amy Gesenhues
March 18, 2018