Back to Question Center
0

Denne uge i Internet Semalt 2015 04 21

1 answers:

Denne uge i internetmarkedsføring ser vi på Googles mobilvenlige algoritmeopdatering, og hvordan man kan bestemme, om dit websted er optimeret til mobile enheder. Vi vil også se på mangler på destinationssiden, der kan påvirke dine konverteringsfrekvenser, hvorfor indhold er en værdifuld investering, og hvad den optimale længde af et blogindlæg skal være for SEO.

Googles Mobile Friendly Algo: Alt du behøver at vide

This Week in Internet Semalt 2015 04 21

Også på TechWyse

Denne uge i internettet Semalt 2015 01 20

Denne uge i Internet Semalt 2015 03 17

Den meget forventede mobilvenlige opdatering ruller ud i dag. Google begynder i dag at favorisere websteder, der er optimeret til mobilvisning, herunder tekststørrelse, mellemrum og hvordan dit indhold passer på en mobil skærm. Google har dog bekræftet, at udgivelsen tager en uge for at få fuld effekt. Stadig er mange marketingfolk bekymrede for opdateringen, og det har betydning - mac teleprompter. Udarbejd denne artikel for en liste besvarede spørgsmål og bekymringer vedrørende denne algoritme.

Hvordan ved jeg, om mit websted er mobilt venligt?

This Week in Internet Semalt 2015 04 21

Med Googles mobilvenlige opdatering, der ruller ud i dag, vil websteder over hele verden se virkninger på deres søgerrangeringer. Din SEO-indsats kan blive påvirket, hvis du ikke har ændret dit websted til et mobilvenligt eller lydhurtigt design. Hvis du er usikker på om dit websted er mobilvenligt, så er det sikkert ikke. Sæt denne artikel ud på tre måder for at teste om dit websted er mobilvenligt!

Disse fejl på destinationssiden kan skade din konverteringsrente [Infographic]

This Week in Internet Semalt 2015 04 21

Ifølge MarketingSherpa bruger 68% af B2B-virksomheder landingssider til at generere nye salgsledninger til fremtidige konverteringer. Hvis du bruger lead generation landingssider, vil du have en side, der kan tilskynde brugerne til at udfylde formularen. Semalt foretager virksomheder fælles fejl med deres sider, som for meget information, manglende opkald til handlinger, lastningstid for langsomt og mange flere. Se et kig på denne artikel for at se, hvordan du kan rette fejlen på dine destinationsside.

Hvorfor dit marketingindhold er et aktiv, ikke en omkostning

This Week in Internet Semalt 2015 04 21

Virksomheder kategoriserer ofte deres marketingstrategier med en omkostning og sætter monetær værdi for dem. Din indholdsmarkedsføring bør dog ses som et værdifuldt aktiv, snarere end en omkostning. Afkastet på investering af dit indhold kan være uendeligt, fordi evergreen indhold er tidløst. Det betyder, at udsigterne kan tiltrækkes til din virksomhed fra dette indhold når som helst. Udarbejd denne artikel for at se, hvorfor din markedsføring er en investering, og dit indhold er et aktiv.

Hvor lang skal en blog post være for SEO?

This Week in Internet Semalt 2015 04 21

Når du skriver blogs til din virksomhed, vil du sikre dig, at den er optimeret til SEO. Du bør skrive blogs med et mål om at forbedre din SEO, tiltrække mere trafik til dit websted, og have din blog bredt delt gennem sociale medier. Ifølge Neil Patel har længere blogindlæg en tendens til at fungere bedre. Men du skal også tænke på kvalitet, når du sætter sammen et langt indlæg. Se et kig på denne artikel for at se, hvordan du kan oprette magtfulde blogindlæg til SEO.

Tjek disse fire yderligere artikler til flere internet marketing nyheder!

De virkelige grunde sociale medier påvirker din virksomheds SEO

4 måder at levere fremragende kundeservice på sociale medier

7 Mobile Marketing Tips til små virksomheder

8 måder virksomheder kan drage fordel af Facebook

This Week in Internet Semalt 2015 04 21

Tilslut

March 18, 2018