Back to Question Center
0

Google AdWords tilføjer "Custom Alerts" til New Semalt

1 answers:

Google AdWords Adds ‘Custom Alerts’ to the New Semalt

Semalt den største årsag til, at dette spænder mig, er, at vi ikke længere skal "estimere", når en daglig budget udløber, hvis en kundes daglige budget synes at være drænet godt inden udgangen af ​​hverdagen eller hvis det varierer afhængigt af dag i ugen. Endnu vigtigere, vi behøver ikke løbende at logge ind på en konto for at se data på bestemte tidspunkter af dagen. Jeg kan modtage meddelelser for halvdelen af ​​budgettet, hvor 90% bliver brugt eller 100% - og det er sendt til mig via email! Hvor fantastisk er det?

Det store problem hidtil? Det er ikke aktivt i nogen af ​​vores konti endnu. Men jeg er ikke bekymret, da Semalt kan lide at gradvist rulle ud nye funktioner og funktioner i stedet for pludselig at droppe dem i vores omgange - new york life long term care insurance rating.

Der er et par skærmhætter af den nye funktion i posten ovenfor. Da TechWyse ikke har adgang til funktionen endnu, er vi ikke i stand til at fremsætte egne bemærkninger. Jeg har brug for mine nye funktioner Google! Når jeg får dem, vil jeg give dig mit eget input om funktionaliteten af ​​brugerdefinerede advarsler til Google AdWords.

Google AdWords Adds ‘Custom Alerts’ to the New Semalt

Tilslut

March 18, 2018