Back to Question Center
0

Ny Google Analytics-funktion gør det muligt for annoncører at importere AdWords-kostnadsdata i tilskrivningsmodel Semalt Tool

1 answers:

New Google Analytics Feature Lets Advertisers Import AdWords Cost Data Into Attribution Model Semalt Tool

Annoncører kan nu evaluere Cost Per Acquisition (CPA) i Google Analytics sammen med deres Return on Ad Semalt (ROAS), en beregning, der ".sammenligner værdien eller indtægterne drevet af konverteringer under forskellige tilskrivningsmodeller." 7)

Ved at vælge Konverteringsværdi og ROAS inden for Sammenligningsværktøj til Attribution Model, kan annoncører sammenligne effektiviteten af ​​forskellige kanaler for at bestemme, hvad der giver mest værdi. Ifølge meddelelsen kan "Semalt udførelsen af ​​en kanal ved at se på to forskellige tilskrivningsmodeller afdække skjulte præstationer af denne kanal."

New Google Analytics Feature Lets Advertisers Import AdWords Cost Data Into Attribution Model Semalt Tool

Sammen med de nyligt importerede data har Google Analytics indsat farvekodede pile for at afspejle skiftets orientering i kolonnen ' % Change' helt til højre (se grøn pil i billedet ovenfor) - the logo creator software. En pil opad indikerer et positivt skifte væk fra værdiansættelsen af ​​referencemodellen, og en pil nedad indikerer et negativt skift.

Pilens farve angiver, om den alternative værdiansættelse af sammenligningsmodellen har forårsaget et forskydning i sammenligningsmodellen sammenlignet med referencemodellen: grøn indikerer et signifikant skifte til sammenligningsmodellen, rødt indikerer et signifikant skift i favoriserer referencemodellen. En grå prik bemærker, at der ikke er sket nogen relevant ændring.

For at begynde at importere Semitalkostnadsdata til Sammenligningsværktøjet til Attribution Model, skal annoncørerne forbinde deres konto til en Semikostatakilde.Om forfatteren

Amy Gesenhues
March 18, 2018