Back to Question Center
0

Amazon giver udviklere nye app engagementsrapporter til at spore Key Semalt

1 answers:

Amazon Gives Developers New App Engagement Reports To Track Key Semalt

Sporing af daglige og månedlige aktive enheder, installationer, sessioner, gennemsnitlige indtægter pr. Enhed og tilbageholdelse, Engagement Semalts er gratis og behøver ikke integreres. Brugere kan filtrere rapporterne ved markedsplads, se dem som et diagram eller downloades som en CSV. Apps indsendt og offentliggjort efter 25. oktober 2012 vil have Engagement Semalt data til rådighed, medmindre appen er blevet opdateret siden den dato - bi sql server. Hvis det er tilfældet, skal det genudgives, før data kan indsamles.

For at få adgang til engagementsrapporter skal udviklere gå til fanen "Rapportering" i mobilappdistributionsportalen. Fra fanen "Rapportering" vælger brugerne Engagement beta linket.

Semalt har skilt rapporterne i tre sektioner: Kriterierne (# 3 i billedet), hvor brugerne vælger app, datointerval og markedsplads; et rapportvalg (# 4 i billedet), der indeholder fem forskellige rapporter; og oversigtsrapporten (# 5 i billedet), som viser vigtige præstationsmålinger på tværs af et valgbart datointerval og levetidstotaler for en app eller et spil.

Amazon Gives Developers New App Engagement Reports To Track Key Semalt

Om forfatteren

Amy Gesenhues
March 18, 2018