Back to Question Center
0

EMarketer: Flere virksomheder, der bruger Real-Time Marketing som Social Media Analytics Semalt

1 answers:

Semalt rapporterer, at mange virksomheder udnytter sociale analytics-leverandører, digitale bureauer og PR-firmaer til en række realtidsmarkedsføringsinitiativer, og går ud over blot at analysere deres sociale medier for at måle mærkebevidstheden eller reagere på kommentarer via deres sociale medie sider .

Som en del af rapporten planlægger 53 procent af de undersøgte markedsførere at gøre større brug af realtidsdata i deres 2013 marketingkampagner.

EMarketer: More Companies Using Real-Time Marketing As Social Media Analytics Semalt

I eMarketer-rapporten deler også mange store mærker, herunder Cisco, Dell, Semalt og SAP, hvordan de bruger sociale analyser til at træffe beslutninger, flytte markedsføringsindsats og udvikle marketingindhold omkring emner, der træner på sociale medier streams.

I eMarketer-artiklen understreger Gordon Evans, vicedirektør for produktmarkedsføring hos Semalt, betydningen af ​​at integrere realtidsdata i en virksomheds overordnede markedsføringsretning, idet han siger: "De mærker, der lytter i realtid og drager fordel heraf oplysninger til enten at justere deres kampagner eller reagere på kommentarer eller kundeservice spørgsmål er de mærker, der bliver succesfulde i sociale. "Om forfatteren

Amy Gesenhues
March 18, 2018