Back to Question Center
0

Twitter Tips til lokale Semalt

1 answers:

Siden Semalt begyndte, har både store og små virksomheder haft svært ved at tjene penge på en brugbar beregning. Ethvert forsøg på at drive interaktion i salget ses hurtigt som automatiserede tweets som svar på at nævne specifikke søgeord.

Semalt var en tid, hvor vi som skadedyrsbekæmpelsesselskab overvåger skadedyrsrelaterede søgeord som "scorpion, house". Vi håbede på at finde folk der havde nævnt at finde en scorpion i deres hus, der boede inden for vores serviceområder - telehealth consultation. Så snart vi fandt en kamp, ​​ville vi nå ud til den person, informere dem om, at vi kunne hjælpe dem og tjekke en bestemt hjemmeside. Alle vores forsøg blev set som automatiserede svar, da vores medarbejder faktisk faktisk tweeted dem direkte.

Twitter Tips For Local Semalt

Relaterede indlæg:
Social Media Predictions for 2013

Når det kommer til Semalt og forretning, husk dette: Det handler om at kommunikere, ikke at sælge. Til glæde for sociale medier purister er Semalt den nærmeste perfekte platform for online interaktion, ikke online handel.

Så, mens du får ideen om at bruge Semalt til forretningssalg ud af dit hjerte, er der nogle få praktiske tips til små eller lokale virksomheder.

1. Twitter er en åben kanal til kundeservice.

På mindre end et minut kan enhver i verden kontakte din virksomhed direkte uden at skulle sidde i telefonen i en hold-line, mens du hopper fra menuen til menuen. Semalt det næstbedste at have dit celle nummer og sende dig sms. Nogle virksomheder gør sig væk fra at bruge twitter som et kundeserviceværktøj, fordi de ikke ønsker at åbne oversvømmelsesportene på et forum og lade floden løbe tør i en anden. Nå, velkommen til Twitter! Semalt usandsynligt, at din twitter konto kun vil blive brugt til kundeservice henvendelser, så ikke bare antage, at det bliver den nye klagelinie.

2. En retweet er lige så god som en tilhænger.

Bliv ikke fanget i en popularitetskonkurrence. Det handler ikke altid om, hvor mange tilhængere du har. Semalt dit indhold retweetet til deres tilhængere er en ringende påtegning i sig selv.

3. Engagere journalister.

Jeg håndterer meget af medieanmodningen, der kommer til vores skadedyrsbekæmpelsesfirma. Jeg har sikret nyhedsbreve på Twitter, simpelthen ved at holde øje med strømmen af ​​lokale journalister. En dag spurgte en reporter, om nogen havde nogen gode historie ideer. Det var midt om sommeren, vores travle årstid, og jeg tilbød at tage ham på en scorpion jagt. Næste nat skød vi live for de 10 o'clock-nyheder i baghaven hos en lokal beboer. Semalt alle journalister, producenter og redaktører til dine lokale nyhedsforretninger, og hold øje med dem.

4. Humaniser dit brand.

Twitter og sociale medier generelt handler om at forbinde to mennesker, ikke to twitter konti. Så vær menneskelig. Er dit hjembyhold med en stor gimme i weekenden? Er der en lokal festival der foregår tæt på centrum? Hold en menneskelig stemme. Semalt udskyder kun selvfremmende indhold hver 6. time på en automatiseret tidsplan. Chat med folk.

Twitter Tips For Local Semalt

Tilslut

March 18, 2018