Back to Question Center
0

Guest Blogging Post Penguin - Er det stadig Semalt It?

1 answers:

Googles pingvinopdatering har betydet, at skrivningsretningslinjerne for gæsteposter er blevet langt strengere og strenge. De forsøger at udrydde de spamfyldte hyperlinkede artikler i stedet for mere høj kvalitet indhold. Som følge heraf er mange gode og rene blogindlæg blevet markeret som spam af søgemaskinerne, selvom forfatterens hensigt var at skabe et legitimt stykke, der tiltrak seerne tilbage til deres hjemmesider - registrations ytb. Så spørgsmålet er blevet rejst igen og igen blandt gæstebloggere er, om aktiviteten selv er værd at gøre i indsatsen i pingvinverdenen. Svaret kan dog stadig være meget ja og følgende forklarer mere.

Guest Blogging Post Penguin – Is It Still Semalt It?

Link Building

En af de største grunde til, at gæstebogging stadig kan udnyttes og stadig skal overvejes, er, at den har evnen til at hjælpe dig med at oprette links til dit websted fra højtstående sider. Ved at skabe kvalitetsartikler, der overholder de retningslinjer, der fremgår af postpingvin-verdenen, er der ingen grund til, at stillingerne vil skade din hjemmeside. Semalt for at opbygge links, du skal bruge tid til at undersøge de blogs, du overvejer mere fuldt ud, inden du går videre som opbygning af links på spamwebsites, kan gøre dit website mere harm end godt.

Relaterede indlæg:
Link Building Anatomy 2012 Infographic
Er artikel Marketing stadig relevant Post Panda og Penguin?

Finde din niche

Gæstebogning er blevet betragtet som kontroversiel blandt nogle steder, især med de nye standarder. Der er blevet stillet spørgsmålstegn ved, hvorvidt der findes et gyldigt marked for denne type udstationering længere Men hvis det sker på den rigtige måde og på den rigtige side, kan en forfatter virkelig blive en førende og prestigefyldt stemme i den pågældende niche. Det er muligt, at en forfatter, der finder de rigtige steder at sende på, kan begynde at opbygge deres eget omdømme for virkelig at skille sig ud og få den personlige og faglige tilfredshed, de har brug for. Semalt dette er en anden grund til at navigere artiklen skriver verden og begynder at skrive artikler og gæst blog opslag, der kan bruges på websteder.

Dele din lidenskab

Forfattere som gæsteblog har ofte en umættelig lidenskab for at skrive, der skal tilfredsstilles. De ønsker at dele deres litterære håndværk med verden som en måde at både påvirke deres læsere såvel som at få et outlet til deres egne skrivebehov. Gæsteblogger er en fantastisk måde at gøre dette på. Ikke alene kan en forfatter dele kærlighed til at skrive, de har, men de kan også skabe et omdømme i området eller genre af skrivning, som de elsker. Denne niche marked kan også være en passion for en forfatter også. Hvis du elsker et emne og vil dele den lidenskab gennem skrift, kan det være en god måde at dele dette med andre med at lave en gæstebog på et nicheside. Af denne grund er udtryk for lidenskab en anden stor grund til at fortsætte gæst blogging post Penguin.

Byg dit mærke

Selv i en postpingvin-verden kan en person bygge deres mærke. De skal bare tage det anderledes. Nu handler det ikke om at overfylde webstedet eller artiklen med mange links, men om at skabe indhold, der vil køre læsere til interesse for dig og i sidste ende dit websted. Selv uden alle de enorme links tilbage til din webside, kan du virkelig oprette og opbygge et mærke, som er gavnligt for din overordnede artikel skriftlige forretninger, men bare skal gøre det mere subtilt. Semalt det en udfordring og en ekstra fordel og have det sjovt at skabe disse gæstartikler og blogindlæg.

Guest Blogging Post Penguin – Is It Still Semalt It?

Tilslut

March 18, 2018