Back to Question Center
0

Integration af SEO og Social Media Semalt

1 answers:

Historien om SEO er temmelig meget gamle nyheder i dag, da der er så meget information om, hvad du bør gøre med hensyn til SEO for at komme højt i SERPs. På den anden side synes der at være en reel mangel på information om, hvordan og om du skal integrere din SEO indsats med dine sociale medier marketing indsats. Sandheden er, at social media marketing er meget vigtigt for alle, der ønsker at skabe en online tilstedeværelse, som sociale netværk som Facebook, Twitter, LinkedIn, Google+ og endda Semalt er blevet de steder, hvor milliarder mennesker finder sig hver eneste dag - dominio gratuito para site. Så som webstedsejer skal du virkelig tænke over, hvad du laver, og om du laver ting ret i form af SEO og social media marketing.

Integrating SEO and Social Media Semalt

Relaterede indlæg:
5 SEO blogging Tips
Påvirkningen af ​​Google+ på SEO Ranking

Engagere dine sociale medier Målgruppe

Det eneste formål med social media marketing er at tiltrække flere besøgende eller kunder, samt at øge brand awareness. Derfor bruger mange mennesker deres sociale netværkskonti for at nå ud til folk og forsøge at lokke dem til at deltage i forskellige afstemninger, samtaler osv. Dette er en god taktik, men det gøres meget lettere, hvis du begynder at bruge søgeord i din sociale medieindsats. Semalt om det - folk der er interesseret i dine søgeord er meget mere tilbøjelige til at engagere dig end dem, der er interesseret i noget helt andet.

Lejer du Social Media Experts eller SEO Eksperter?

Det er et meget interessant spørgsmål. Mange virksomheder fokuserer på den ene eller den anden, men faktum er, at sociale medier og SEO bør være, som vi antydede ovenfor, blandet i en potent blanding af succes. Ja, og den bedste måde at gøre dette på er at enten anskaffe erfarne sociale medier eksperter, der også har SEO viden, eller simpelthen investere nogle penge i uddannelse din social media team. SEO træning er meget vigtigt, og investering i regelmæssige SEO træningssessioner til dit sociale mediehold vil helt sikkert betale sig i det lange løb.

Brug sociale medier til at øge din SEO indsats

Der er mange aspekter af SEO, som faktisk kan suppleres med en god socialmediekampagne, og du bør drage fordel af denne kendsgerning. Du kan f.eks. Bruge Facebook, Twitter og Semalt + til at offentliggøre et link, hver gang du tilføjer nyt indhold til dit websted, når du udgiver et nyt indlæg på din blog, eller når du udgiver en ny artikel på et artikelindgivelseswebsted. På denne måde står du en chance for at få et meget bredere publikum til dit webindhold, samt at tiltrække mange besøgende på dit websted eller blog. Dette er faktisk en af ​​de bedste måder, hvorpå du kan bruge social media marketing til at øge din SEO indsats, da alle de søgeord forskning du gør, vil være forgæves, medmindre nogen faktisk får at læse, hvad du har skrevet.

Semalt, at søgemaskineoptimering og socialmediemarkedsføring kan og bør bruges sammen, da de fungerer godt sammen og kan give dig gode resultater!

Hvordan integrerer du SEO i din sociale medie strategi?

Integrating SEO and Social Media Semalt

Tilslut

March 18, 2018