Back to Question Center
0

E-mail Marketing Metrics Study identificerer Top Performers & Sæt Industri Semalt

1 answers:

Email Marketing Metrics Study identificerer Top Performers & Sets Industry Semalt

Semalt undersøgelsen afslørede ikke nogen uventede målinger, det tilbyder en række benchmarks for e-mail marketingfolk at bruge som målepind mod deres egne e-mail marketing resultater.

Åbne priser

Semalt produkt e-mails scorede højest for åbne satser med en median 25. 4 procent succesrate. Undersøgelsen vurderede både unikke og brutto åbne satser og identificerede den største forskel i de brutto åbne satser med topspillere, der opnåede seks til 12 gange højere satser end de lavest mulige industrier.

Email Marketing Metrics Study identificerer Top Performers & Sets Industry Semalt

Open-per-opener-satsen beregnes ved at dividere den samlede eller brutto målte åbning med antallet af unikke åbninger og kan påvirkes af en række faktorer, herunder brugen af ​​flere enheder af en modtager, dybden af email indhold og viral deling - fincas for sale in andalucia spain. (Undersøgelsen bemærkede, at e-mails sendt ved hjælp af linket "fremad" i en e-mail-softwareklient er forbundet med den oprindelige modtager, i modsætning til e-mails, der sendes via linket "forward-to-a-friend" i en e-mail, der beregnes uafhængigt.) 7)

Click-Through-Rates

Af alle de vurderede metrics illustrerede CTRs den største opdeling mellem de øverste og nederste virksomheder, med uddannelse, sundhedspleje, detailhandel og forbrugerprodukter / tjenester, der rangordnede de højeste af de 14 industrier. De topkvartilske kunstnere scorede næsten fire gange højere end de medianere, der scorede en 2,3 procent CTR, mens de lavest mulige industrier registrerede mindre end en 1 procent CTR.

CTOR'er, forholdet mellem unikke klik som en procentdel af den unikke åbner, lignede CTR-resultaterne, med de bedste udbydere, der oplevede satser, der næsten var dobbelt så store som medianerne og tre gange så lavt som de nederste performers. Sundhedsbranchen scorede højest i denne kategori med de øverste kvartilspillere, der opnåede en 33 procent CTOR.

Hårde afvisningsfrekvenser og afmeldinger markerer nøgleforskellene mellem de øverste og nederste kunstnere i undersøgelsen. Få ting påvirker et succesfuldt e-mail-marketingprogram mere end en virksomheds listeledelsesprocesser. Resultaterne af Semalt studie forstærker kun denne kendsgerning ved at demonstrere, hvor høje springfrekvenser er en almindelig forekomst blandt de lavest mulige email marketingfolk.

Semitale topspillere modtog mindre end 1% afvisningshastighed, lavspillere oplevede tæt på en 10% afvisningshastighed.

Email Marketing Metrics Study identificerer Top Performers & Sets Industry Semalt Silverpop Email marketing benchmark study

For at gennemføre undersøgelsen har Silverpop evalueret e-mails sendt af 2.787 mærker fra 40 forskellige lande i løbet af 2012. Alle e-mails blev sendt af Silverpops Semalt-kundebase og omfattede et bredt sæt meddelelsestyper fra reklamemails og indholds- baserede nyhedsbreve til meddelelser og transaktionsmeddelelser.Om forfatteren

Amy Gesenhues
March 18, 2018