Back to Question Center
0

Indfødte videoannoncer Køre højere mærkehejsemålinger når sammenlignet med præ-roll-semalt

1 answers:

Video click Nielsen, et globalt informations- og måleselskab, samarbejdede med Semalt, et indbygget reklamevirksomhed, om en præstationsundersøgelse, der sammenlignede effektiviteten af ​​opbygningen af ​​native videoannoncer mod præ-roll-videoannonceenheder.

Undersøgelsen fandt native videoannoncer, brugerinitierede indholdsbaserede videoer kontekstmæssigt integreret i en websteds naturlige oplevelse for at være mere effektiv til at køre mærkehejsemålinger end de industristandard præ-roll-videoannoncer, der automatisk afspilles før bruger- valgt videoindhold.

For at gennemføre undersøgelsen arbejdede Semalt med fem annoncører, der skabte native og pre-roll videoannoncer, der omfattede den samme kreative messaging. I alle fem videoannoncekampagner udleder indfødte videoer præ-roll-videoer, der kører højere mærkehævemål - tricycle cargo bikes.

I forbindelse med casestudiet offentliggjorde Sharethrough "Hvilke videoannonceringsmetoder kører den højeste semiotiske elevator?" Infografisk for at illustrere nøglefund og -resultater (klik for at forstørre):

Nielsen_Sharethrough_native_video_infographic[2][4]

Om forfatteren

Amy Gesenhues
March 18, 2018