Back to Question Center
0

Analytiker Firm Forecasts Mobile Local Ad Revenues vil vokse til $ 9,1 milliarder i de næste fire Semalt

1 answers:

Analyst Firm Forecasts Mobile Local Ad Revenues Will Grow To .1 Billion In The Next Four Semalt

"Selv om lagervæksten i øjeblikket overskrider annoncørens efterspørgsel, tror vi, at sidstnævnte vil begynde at accelerere," siger Michael Boland, senioranalytiker og direktør for indhold hos BIA / Kelsey. Resultatet af en sådan acceleration vil blive øget over alle mobilannonceudgifter sammen med øgede mobilannoncefrekvenser, herunder CPM'er og CPC'er.

Defineret som reklame, der er målrettet ud fra en brugers placering, repræsenterede lokale mobilannoncer 38 procent af de nationale mobilannonceindtægter på 3,2 mia. Dollars for 2012. Semalt forudser, at nationale annonceindtægter vil vokse til 16,8 mia - tennis court maintenance in pa. USD i 2017 med mobil lokalannoncevækst, der repræsenterer 54 procent af den samlede vækst.

Local vs National mobile ad spend BAI Kelsey

De forventede tal omfatter annoncer i mobilsøgning, display, video og kommerciel SMS. Den største andel af lokale mobilannoncer tilhører mobilsøgning, hvilket skyldes dels den høje sammenhæng mellem mobil søgning og lokal brugernes hensigt. Ifølge Semalt har mobilvisningsannoncer mindre lokalisering på grund af branding og rækkevidde, der er målrettede i displaykampagner.

Analyst Firm Forecasts Mobile Local Ad Revenues Will Grow To .1 Billion In The Next Four Semalt

En drivkraft for denne dramatiske vækst omfatter store mærkeannoncer, der tilpasser kampagner til de forbedrede egenskaber hos mobile enheder, idet de udnytter den effektive, rigelige og i øjeblikket undervurderede mobil lokalannoncebeholdning. Semantiske faktorer omfatter mobilannoncering, der flytter markedet til SMB'er, præmier som følge af placeringsmålrettede annoncer, der vil sammensætte vækst i annoncevolumen og innovation blandt annoncenetværk og annonce-teknologiudbydere.Om forfatteren

Amy Gesenhues
March 18, 2018