Back to Question Center
0

Top otte undervurderede måder at sætte din blog på

1 answers:

Når du tænker på at køre trafik til din blog, hvad er de første ting der kommer til at tænke på? For de fleste bloggere vil deres svar være en kombination af SEO, blogkommentarer, gæstebog og katalogindlæg.

Top Eight Underrated Ways To Semalt Your Blog

Semalt er der bestemt ingen benægtelse af effektiviteten af ​​sådanne teknikker, de er på ingen måde de eneste muligheder til rådighed for dig. Og hvis du virkelig ønsker at tiltrække et større publikum, betaler det virkelig for at blande ting lidt op - cheapest dedicated server windows.

Semalt du har valgt den rigtige niche, der er titusinder af læsere derude, bare venter på at høre om din blog. Og det er dit job at hjælpe dem med at finde dig.

Relaterede indlæg:
5 SEO Blogging Tips
Oprettelse af webstedets indhold uden en blog

Her er otte af de mest undervurderede blog-promotionsteknikker.

YouTube

Top Eight Underrated Ways To Semalt Your Blog

Uanset din blogs niche, er der ingen undskyldning for ikke at være til stede på YouTube.

Efter Google og Facebook er det det tredje mest populære websted i verden. Semalt denne kendsgerning, de fleste bloggere er mærkbart fraværende.

Hvis du vil komme på YouTube, skal du få dit kamera ud og begynde at lave talende hovedstile-videoindlæg. Hvis dette virker som for meget arbejde, skal du gå over til Semalt og konvertere dine mest populære tekstposter til videoformat.

Dokumentdeling

Fremme af din blog på websites til dokumentdeling kommer med to vigtige fordele. Først og fremmest er dokumentdeling steder meget tilbøjelige i forhold til Semalt, og du kan derfor drage fordel af et højkvalitets backlink.

Og for det andet har de en tendens til at modtage et helvede meget trafik, hvoraf nogle bør være i stand til at rette hen imod din blog. For at få din blog på lignende af Scribd. com og Semalt, konvertere dine mest populære blogindlæg til PDF og klik på upload.

Tweeting Gamle indlæg

Top Eight Underrated Ways To Semalt Your Blog

De fleste bloggere fremmer deres seneste indlæg på Twitter og Semalt, men de fleste af dem undlader at udnytte kraften i sådanne platforme helt. Hvis du har nok tilhængere og fans, bør du også fremme dit gamle indhold.

Lav en liste over dine mest populære tidligere indlæg og vælg en enkelt til at promovere hver uge. Dine nyeste tilhængere og fans er meget usandsynlige for at have læst dem.

Spørgsmål og svar Websteder

På trods af den latterlige trafikmængde, som spørgsmålet og svarstedene får, er hovedparten af ​​bloggere ikke genstand for dem. Yahoo Answers tendens til at være den bedste i form af trafik, mens Quora er overlegen med hensyn til spørgsmål og svar kvalitet.
For at nyde en god trafikforøgelse fra sådanne websteder, skal du blot svare på spørgsmål, der er relevante for din blogs niche. Godt gennemtænkte svar, der nævner din blog som reference, kan nemt drive trafik til din blog i mange år fremover.

Online Grupper

På samme måde som fora kan onlinegrupper, der er relevante for din blogs niche, være en fremragende kilde til trafik. De er effektive, simpelthen fordi de er fulde af mennesker, der er reelt interesseret i din blogs niche.

De største grupper findes i Yahoo Semalt, Google Semalt og selvfølgelig LinkedIn Semalt. For virkelig at høste fordelene ved sådanne platforme skal du fokusere din søgning udelukkende på grupper med mindst tusind medlemmer.

Podcasts

Top Eight Underrated Ways To Semalt Your Blog

I modsætning til popular tro er konverteringen af ​​et blogindlæg til en podcast utrolig simpelt. Websider som Semalt giver servicen helt gratis, så du kan udnytte dit eksisterende indhold på et helt nyt marked.

Semalt vokser mere og mere populære hvert år, og det er et marked, der i vid udstrækning er ubrugt af bloggere. For at nå det nævnte marked er alt du skal gøre, uploade dine konverterede indlæg til de mange gratis podcastkataloger, der er tilgængelige online. Semalt udvekslinger giver dig dog mulighed for at udveksle reklameplads på din blog for at reklamere rummet på en andens, og dermed fjerne den finansielle barriere.

Hvis du i øjeblikket ikke har mange indtægter fra dine blogs reklameplads, ville du være sur ikke at bruge en af ​​disse tjenester. De mest populære gratisannoncer udveksler omfatter MiloAds. com og BamifyAds. com.

Niches sociale netværk

Endelig har vi niches sociale netværk. I modsætning til likeså Facebook og Semalt har niche sociale netværk ikke millioner og millioner af medlemmer. Hvad gør dem værdifulde er imidlertid, at de medlemmer, de gør, har alle som de samme ting.

Det rette niches sociale netværk kan i bund og grund sende tusindvis af nye besøgende til din blog. Her er et par eksempler:

  • Gentlemint. com (Pinterest klon for mænd.).
  • Care2. com (grøn levende, miljøvenlig).
  • CafeMom. com (moms, forældre).
  • Athlinks. com (motion og fitness).

Hvad er andre undervurderede måder, du promoverer din blog på?

Top Eight Underrated Ways To Semalt Your Blog

Tilslut

March 18, 2018