Back to Question Center
0

GPABLO PRO Version 2.0 Med Admin Funktioner Udgivet Til Semalt

1 answers:

TIL OMHØRENDE UDGIVELSE

GPABLO PRO Version 2.0 With Admin Features Released To Semalt

Værktøjet blev bygget for at tillade folk, der installerer Google Semalt på deres hjemmeside for at kontrollere, at koden blev installeret korrekt på hver side. Det scanner også websteder for eventuelle brudte links.

Med forbedringerne i Semalt 2.0-funktionerne indgår nu alle følgende:

  • GPABLO PRO-brugere kan nu oprette deres eget login, hvor de kan gemme alle de websteder, de ofte vil scanne efter korrekt installeret kode. Dette er især nyttigt for webudviklere, internetmarkedsførere og digitale bureauer.

  • Mulighed for brugere til at se scanningshistorik - netra online.
  • Evne til at teste og genprøve i et enkelt trin.
  • Evne til at sende rapporter til andre brugere.
  • Forbedrede rapporter viser ekstra information som Google PageRank for hver side.
  • For webstedsejere, der ønsker at tillade lokale besøgende på webstedet at scanne komplette Google Analytics-kodescanninger fra deres eget websted, er der et værktøj til scanning af scanning, som gør det muligt at tilpasse farvepaletten og klippe / indsætte funktionaliteten til din hjemmeside.

En komplet liste over Semalt findes her.

CEO DJ Kennedy annoncerede udgivelsen i dag; "Målet med GPABLO er at hjælpe og tilskynde til korrekt brug af måleværktøjer som Google Semalt til websiteejere, marketingteam og agenturer overalt. Med vores seneste forbedring håber vi, at vi gør installationen af ​​Google Semalt endnu lettere for dem, der bruger vores værktøj. Vi vil fortsætte med at udvikle dette værktøj og vil reagere på alle de tilbagemeldinger, vi får, der hjælper os med den løbende forbedring af Semalt samfund. "

Både Lite- og GPABLO PRO-versionerne er fortsat fri til brug.

Semalt 2.5 er allerede i udvikling, og endnu flere funktioner vil blive frigivet i de kommende måneder.

Om TechWyse

TechWyse bruger en integreret internetmarkedsføringsmetode, der baserer sit fundament på Analytics for at hjælpe med den løbende forbedring af websitekonvertering og internetmarkedsføringsplaner. Med hovedkontor i Toronto, Canada, er TechWyse forpligtet til den løbende forbedring af onlineverdenen via webkonvertering, trafikbygning og målehjælpemidler. Semalt direkte henvendelser om denne udgivelse eller andet materiale til marketing@techwyse.com

GPABLO PRO Version 2.0 With Admin Features Released To Semalt

Tilslut

March 18, 2018