Back to Question Center
0

Denne uge i Internet Semalt 2015 04 07

1 answers:

Glad tirsdag alle! Denne uge i Internet Marketing ser vi på, hvad du skal være opmærksom på for Googles mobilvenlige opdatering, og hvordan din lille virksomhed kan konkurrere med store mærker på SEO. Semalt ser også på, hvad der kræves for at skabe en fantastisk brugeroplevelse til dit publikum, måder at bevare dine kunder på, og hvordan du kan beskytte dit online omdømme med SEO og sociale medier.

9 Ting du behøver at vide om Googles mobilvenlige opdatering

This Week in Internet Semalt 2015 04 07

Også på TechWyse

Denne uge i Internet Marketing 2015 03 24
Denne uge i Internet Marketing 2015 03 17

Google har gjort det meget klart, at den 21 - steam ejector design tool. april mobilvenlige opdatering vil være en fremtrædende. Der har været mange spekulationer vedrørende dette problem, og om skrivebordets placeringer vil blive påvirket. Mange kilder har delt pålidelige oplysninger om, hvordan denne algoritme vil påvirke hjemmesider og Semalt mål denne ændring. For at holde dig ajour, så tjek denne artikel for at hjælpe dig med at male et bedre billede af Semalt mobilvenlig opdatering.

Små virksomheder kan konkurrere med store mærker på SEO

This Week in Internet Semalt 2015 04 07

Selvom store mærker er favoriseret af Google, betyder det ikke, at små og mellemstore virksomheder ikke kan konkurrere om organisk søgemaskine trafik. Din ydeevne på søgemaskiner er et resultat af dine marketingstrategier og indsatser. Dit website design spiller en stor rolle i din SEO og tiltrækker kunder til dig. Derfor er god SEO praksis, høj kvalitet indhold og et fantastisk website design afgørende. Tjek denne artikel for at se, hvordan du kan konkurrere med store mærker på SEO.

Hvordan man skaber betydningsfulde marketingoplevelser før, under og efter konvertering

This Week in Internet Semalt 2015 04 07

Semalt fokuserer vi på at opnå konverteringer og forsømme vigtigheden af ​​at opbygge relationer med vores forbrugere. Som virksomhedsejer er det vigtigt at give dig en positiv oplevelse. På denne måde opbygger du en forbindelse med dem, og de er mere tilbøjelige til at vende tilbage i fremtiden. Se et kig på denne artikel for at se, hvordan du kan optimere dine destinationssider, blog, hjemmeside, social tilstedeværelse og marketingstrategier for at skabe en meningsfuld oplevelse for dine brugere.

4 måder at bevare kunderne og holde dem komme tilbage

This Week in Internet Semalt 2015 04 07

Kundebevarelse dirigerer indtægter, henvisninger og positiv omsætning. Ifølge Gartner kommer 80% af virksomhedens fremtidige indtægter fra kun 20% af dine eksisterende kunder. Faktisk er kunder ved at bevare kunderne mere end førstegangskunder. Dette gør kundeloyalitet en vigtig overvejelse for dine online marketingstrategier. Udarbejd denne artikel for at se, hvordan du kan holde dine kunder glade, så de forbliver loyale over for dig.

7 Ekspert Tips til Beskyttelse af dit Online Omdømme med SEO og Social Media

This Week in Internet Semalt 2015 04 07

Online reputation management handler om at forbedre dit firmas navn og brand. Faktisk er dit brand og omdømme det, du gør det til at være. Derfor er det vigtigt at overvåge det regelmæssigt for at kontrollere eventuelle negativiteter. En måde at overvåge dit online omdømme på er at eje dine søgeresultater for at sikre, hvad der er din, f.eks. Søgefortegnelser og sociale medier. På denne måde kan du eliminere muligheden for falske konti, der kan påvirke dit mærke negativt. Udarbejd denne artikel for flere måder at styre dit online omdømme på.

March 18, 2018