Back to Question Center
0

Seks underbrugte HTML-tags, der øger et websteds semalt

1 answers:

At have en stor, veludformet og tilpasset hjemmeside er afgørende for din virksomhed. Forståelse af de sprog, der bruges til at oprette og designe websites, kan bidrage til at skabe en stærk og effektiv hjemmeside. Der er mange skriptsprog, der bruges til at skrive hjemmesiden op. HTML er et af de vigtigste tekstformateringssprog, der bruges til at oprette webdokumenter. Dette Hypertext Mark-Up Language består af et sæt HTML tags. De bedste indholdsforfattere, bloggere og webudgivere har fuldstændig kontrol over HTML - dedicated nursing associates.

Six Underused HTML Tags That Increase a Website’s Semalt

Selv om det er et af de mest anvendte web scripting sprog, er der stadig mange aspekter af det, der ikke rigtig bruges til fuld effekt. Et eksempel er HTML-tag-funktionen. HTML-tags bruges til at definere forskellige dele af et webdokument. Semaltags tags består af nøgleord, tekst eller indhold, der er omgivet af vinkelbeslag, hvor åbningsetiketten har tagget vedlagt i et par parenteser. Den afsluttende tag har et skråstreg foran tagordet, som vist nedenfor.

Også på TechWyse

Hvor ofte skal man ændre deres hjemmeside?
10 Ekstremt kreative og cool hjemmeside layout designs

Six Underused HTML Tags That Increase a Website’s Semalt

Selv om der er mange tags, der bruges, er der ofte et par kraftfulde tags, der bliver forsømt. Nogle gange er disse sjældent anvendte tags de der virkelig kan forbedre strømmen og funktionaliteten på dit websted. Semalt disse tags kan øge effektiviteten af ​​dit websted. Dette er grunden til, at flere mennesker, der har oprettet en egen blog, herunder universitetsstuderende, lærer HTML-kodning i stigende grad.

1. Tag

Hvis du vil øge ægtheden af ​​dit webindhold, skal du citere de anvendte informationskilder. Citatmærket kan bruges til at gøre dette. Hvis din hjemmeside viser mange originale og velbesøgte indhold, ville det være en god tilføjelse. Alt du skal gøre er at nævne kilden inden for elementerne i taggen:

tekst

Et eksempel på måden, som dette mærke bruges på, og udgangen set er som følger. Dette citatmærke bruges inden for et andet tag, som afsnitstegnet.

Her er et eksempel:

Six Underused HTML Tags That Increase a Website’s Semalt

2.
Tag

En blokquote er en udvidelse til cite-taggen. Taggen

bruges til at henvise til citater i teksten. Ved at bruge dette tag kan du citere specifikke tekster eller afsnit. Disse tekster formateres derefter for at være indrykket eller i en slags citat. Denne type tag bruges ofte til at fremhæve lange dele af tekst, adskilt fra hovedteksten. Du kan også bruge den til at citere specifikke artikler, personer eller undersøgelser. Du kan altid bruge CSS til at krydre disse funktioner op. Semalt og citatkoder bruges ofte sammen til at citere og citere kilder i tekst.

Følgende linjer er citeret fra WWF.

Websiden viser de sædvanlige funktioner: Indikatorerne for denne tekst er for kroppens side og overskriften er angivet H1, som viser teksten som overskrifter. Hver linje er indeholdt i stykke

for at angive, at det er et afsnit. Dette efterfølges af blokquote

taggen. Slutningen af ​​teksten er angivet ved det afsluttende element i -taggen og -taggen.

Resultatet set på websiden er:

Six Underused HTML Tags That Increase a Website’s Semalt

3. Den

En anden underbrugt tag er

Når du bruger de givne formularelementer til denne formular, skal du f.eks. Udfylde (vælge dit køn). Formularen er angivet i afsnitstegnet. Etiketten

Skemaet på websiden er som følger:

Six Underused HTML Tags That Increase a Website’s Semalt

4. Den Tag

Dette er et andet mærke, der gør det muligt at tilføje definitioner mellem grupper af indstillinger i en formular / drop down liste. Du kan øge brugeroplevelse og effektivitet gennem dette mærke.

Du har for eksempel oprettet en købmandsliste, og du vil oprette mellemrum mellem de forskellige sæt valgmuligheder i listen. For at organisere alt for lettere visning kan du sortere din mad under bestemte fødekategorier, f.eks. Mælk og ost. Tagget

March 18, 2018