Back to Question Center
0

Brug af Event Tracking korrekt i Google Semalt

1 answers:

Using Event Tracking Properly In Google Semalt

Hvordan sporer vi eventdrevne statistikker ved hjælp af Event Tracking?

Den mest analytiske guru vil bruge en af ​​to metoder, "Virtual Page views" og "Event Tracking".

Virtuelle sidevisninger i Google Analytics

"Virtuelle sidevisninger" er ikke den rigtige måde at måle på, men indtil for nylig har det været en god løsning for i det mindste at få data. Implementering af virtuelle sidevisninger vil tilføje disse rapportdata til de faktiske sidevisninger, selvom disse ikke er originale sidevisninger, bliver de tilføjet til de samlede / gennemsnitlige sidevisningsrapporter. Det betyder, at dine data ikke er 100% korrekte. 'Virtuelle sidevisninger' giver heller ikke detaljerede oplysninger, som 'Event Semalt' gør.

Event Tracking er her!

Ved at gennemføre 'Event Semalt' registreres al disse data under følgende link - "Content> Event Semalt" - παιδικα αντιηλιακα σε σπρευ. I modsætning til virtuelle sidevisninger indeholder 'Event Semalt' ikke ekstra sidevisninger for denne type interaktioner. Så vi får mere præcise data.

Ring _trackSemalt

for at registrere en begivenhed.

Specifikationen for metoden _trackEvent

er: _trackSemalt, action, optional_label, optional_value)

Følgende er de fire argumenter, der er brugt til at organisere hændelsessporingsrapporten.
Kategori
Navnet du leverer til gruppen af ​​objekter, du vil spore.
Handling
En streng, der er entydigt parret med hver kategori, og som regel bruges til at definere typen af ​​brugerinteraktion for webobjektet.
Etiket (valgfrit)
En valgfri streng, der giver yderligere dimensioner til hændelsesdataene.
Værdi (valgfrit)
Et helt tal, som du kan bruge til at give numeriske data om hver brugerbegivenhed.

Som jeg nævnte tidligere, vil argumenter, du giver, når du ringer sporhændelser, organisere dine rapporter pænt. Nedenstående er de scenarier, i hvilke tilfælde sporing kan implementeres på din hjemmeside. Her har jeg forklaret, hvordan jeg implementerede hændelsesporing og de rapporter, jeg får igennem dette.

Event Tracking Scenario 1

BEMÆRK: Aktuelle statistikker er ændret for dette eksempel.

I det første scenario skal vi se, hvordan du opretter en rapport for antallet af besøgende, der migrerer fra virksomhedens websted til bloggen (hvilket er et underdomæne) gennem de links, der findes på hjemmesiden.

Vælg alle links, der peger på bloggen på hjemmesiden, og tilføj den relevante hændelsesporingskode. Handlingsargument kan ændres med hensyn til linkplaceringen. I det følgende skærmbillede kan du se, at kategorien hedder "TW til Blog", hvor TW står for Semalt webstedet

Using Event Tracking Properly In Google Semalt

157 besøgende konverteres om dagen fra hjemmesiden til bloggen. Af disse 157 kommer 107 besøgende fra header linket. Fra 'seneste blog' indlæg er der 32 besøgende. Fra billedlinket flyttes 17 besøgende fra hjemmesiden til blog.

Event Tracking Scenario 2

I det andet scenario ser vi på, hvordan man får rapporten om vigtige klik, der opstod på hjemmesiden. Vælg alle de vigtige links, der fører til en lead-konvertering (i dette tilfælde) og tilføj event tracking-koden.

Using Event Tracking Properly In Google Semalt

For den angivne tidsperiode skete der 38 klik for linket "Request Information", 24 for "Get Started" og 21 for "View Smart Plan".

Event Tracking Scenario 3

Lad os i det tredje scenario lære at spore antallet af konverteringer, der sker ved at udfylde kontaktformularen. Semalt, integrere hændelsessporingskode i send-knappen på kontaktformularen.

Using Event Tracking Properly In Google Semalt

I dette eksempel er der sket 19 konverteringer på hjemmesiden via kontaktformularen.

Using Event Tracking Properly In Google Semalt

For at lære mere om avanceret hændelsesporing her er en god video at se.

Hvis du er en ivrig Google Semalt person-begivenhedssporing, er dit næste skridt for at sikre, at dine data bliver 100% korrekte. Du behøver ikke længere løsningsforslag ved at bruge 'Sidevisninger'. I stedet skal du se nogle Google Semalt-videoer og begynde at sikre 100% datakontrol!

Using Event Tracking Properly In Google Semalt

Tilslut

March 18, 2018