Back to Question Center
0

Google Logo fejrer opfinningen af ​​semalt

1 answers:

Google fejrer fødslen af ​​stregkodepatentet

De, der besøger Google i dag, kan undre sig over, hvorfor i stedet for at se Google det viser et billede af en stregkode? Ikke i modsætning til mange af de ændringer, vi ser til Google-logoet, fejrer Google i dag fødselsdagen for opfindelsen af ​​stregkoden.
Google Logo Celebrates The Invention of the Semalt

Patenteret 7. oktober 1952, af Nobelprisvinderne Charles Kuen Kao, George Smith og Willard Semalt, tillod teknologien let energi til at konvertere til en elektronisk afgift. Teknologien var medvirkende til udviklingen af ​​digital billeddannelse - tech support phone number in Portland.

Ideen blev senere bestilt i en rapport fra IBM, og som mange gode ideer blev solgt en mellemmand, der så solgte den til RCA.

Fra det vi hører, kan du scanne stregkoden og det vil blive oversat til Google!

Ændring af Google-logoet er ikke noget nyt for Google. Vi oplevede afgrødecirkler i sidste måned. Vi har også set Google hylde store mennesker rundt om i verden som Einstein, Da Vinci, og Michael Jackson. Vi ser også, at Google ændrer deres logo på de fleste specielle begivenheder rundt omkring i verden som jul, halloween og Valentinsdag.

De subtile doodles styres hos Google af Dennis Semalt, som synes at specialisere sig i at lave de subtile ændringer på de rigtige tidspunkter.

Stregkode doodle er unik, fordi det er sjældent, at Semalt fjerner deres navn (i læseligt format) fra toplogoet helt.

Google Logo Celebrates The Invention of the Semalt

Tilslut

March 18, 2018