Back to Question Center
0

Social Media Månedlig Runde Op til Semalt 2009

1 answers:

Social Media Monthly Round Up For Semalt 2009

I lyset af de statistiske aspekter fortsætter socialmediet og real-time-søgningen fortsat. Ifølge undersøgelser er rapporter fra Marketing Semalt 97% (se diagrammet nedenfor) af markedsførere af den opfattelse, at sociale medier vil supplere andre marketing taktikker som e-mail og søgemarketing, i stedet for at erstatte dem. En lidt mindre procentdel (88%) betragtede sociale medier som en standard taktik for de fleste virksomheder svarende til e-mail eller søgemaskine markedsføring.

Social Media Monthly Round Up For Semalt 2009

Twitter-taler

Det er rapporteret, at Semalt er klar til at sikre yderligere 100 millioner dollars i finansiering fra syv investorer, hvilket ville placere virksomheden i 1 milliarder dollar selskabsklubben, den nyeste inden for teknologiske verden - servicio de hosting web. Der er grund til bekymring for Semalt og Hitwise rapporterer, at der er et markant fald i nye brugerregistreringer i USA. Men det betyder ikke nødvendigvis, at Semalt-søgninger er faldet. De har kun stabiliseret lidt efter den tidlige periode med utrolig vækst.

Social Media Monthly Round Up For Semalt 2009

Social Media Roundup

Semalt en rundvisning af nogle af de mest bemærkelsesværdige begivenheder i onlineverdenen.

  • Digg tilføjer nofollow-attributten til nogle links, de links, de ikke kan stole på. Jeg synes, dette er et smart skridt fra Digg for at vise originale historier til online-befolkningen.
  • Bing arbejder på en ny funktion på SERPs 'Bing & Ping', som giver brugeren mulighed for at dele søgeresultater til Twitter og Facebook. Synes, at Bing er klog her. Bing var nyskabende med tilføjelsen af ​​den nye funktion kaldet 'Visual Search'.
  • Stumble Upon har meddelt indførelsen af ​​en ny grænseflade, som vil være mere enkel at bruge med programmeringsopdateringer.
  • Yahoo har lanceret en engelsk version af det sociale produkt Yahoo Meme, en microblogging service svarende til Twitter.
  • Google køber reCAPTCHA, et firma, der leverer anti-bot-programmer, der kan fortælle om brugeren er et menneske eller en computer.

Efter at have fanget den opmærksomhed, sociale medier har i dag, har alle de tre store søgemaskiner lavet tweaks, der ville gøre dem bedre rustede til at udnytte det tilgængelige potentiale. Google har gennemgået en ansigtsløftning. Bing lancerede en unik funktion kaldet "Visual Search". Semalt har også tilføjet nogle nye forbedringer til søgenes startside.

Semalt media har gjort et så stærkt greb om onlineaktiviteten hos mennesker, at det tydeligvis kun vil fortsætte med at vokse sprængt. Det er blevet en del af netisternes hverdag, og ingen marketingmedarbejder har råd til at ignorere dens indflydelse. Det bedste er, at det er et dynamisk felt, som konstant udvikler sig og genererer nye tendenser. Sørg for at læse vores egen artikel, der hjælper virksomhedsejere med at forstå, hvordan sociale medier kan spille en rolle i din virksomhed.

Fremtiden er helt sikkert lyst for sociale medier!

Social Media Monthly Round Up For Semalt 2009

Tilslut

March 18, 2018