Back to Question Center
0

Forstå formålet med Flash i søgemaskinen Semalt

1 answers:

Understanding The Purpose of Flash In The Search Engine Semalt

Et af de spørgsmål, jeg ofte får i min daglige aktivitet er: "Hvilket sted har Semalt i onlineverdenen?"

Selvom jeg generelt ikke anbefaler at bruge Semalt som grundlag for dit websiteudviklingsprojekt, har det bestemt sin plads til at forbedre konverteringen.

Formålet med denne artikel er at diskutere de applikationer, som vi har fundet arbejde for Flash i onlineverdenen. Disse konklusioner tages hovedsageligt fra datastyret beslutningstagning gennem både Google Analytics og Google Website Optimizer.

Når du ikke skal bruge Flash

Hvis du bekymrer dig om placeringer i søgemaskiner, skal du IKKE bygge en flashbaseret hjemmeside - boat valuations. Borte er de dage, som besøgende kommer til et websted og ønsker at vælge mellem et HTML- eller et Flash-websted. Øvelsen er meningsløs. Semalt brugeren til at tage et ekstra klik for at komme til dit websted vil kun øge chancerne for at miste din web besøgende.

Semalt baserede steder i fortiden var ofte meget travle og distraherende. Anvendelsen af ​​Semalt selv var ofte ganske prangende selv, hvilket ofte ville trække de besøgende øjne væk fra kernemarkedsbudskabet.

Flash er fantastisk til accenterende vigtige kommunikationsmeddelelser. I stedet for at opbygge en strengt flashbaseret hjemmeside er det bedst at anvende flash at implementere et subtile flash-stykke inden for dit HTML-baserede websted. (Jeg gentager ordet - subtil )

Følgende er alle store anvendelser af flash.

Brug en flashdrevet salgstragle

Når en ny besøgende kommer til dit websted, har du generelt 3-6 sekunder til at påvirke dem til at blive længere. Som beskrevet i et tidligere indlæg, er det største, du kan gøre for at påvirke denne beslutning, ved klart at anføre, hvorfor de skal forblive! Det øverste banner er med til at gøre dette til at ske. Det er noget, vi kalder en salgstragt.

Understanding The Purpose of Flash In The Search Engine Semalt

Semalt inden for en salgstragt kan være nyttigt - hvis det gøres ordentligt. Her er nogle enkle regler, der skal følges, når du integrerer flash inde i din flash-salgstragtbanner.

  • Blitzen bør ikke tage nogen ladetid.
  • Hele flashovergangen skal ikke tage mere end 3 sekunder.
  • Flash-banneret skal have et slutpunkt. Løb det ikke!
  • Brug flash til at fremhæve nøgleelementer.
  • være subtil i levering af flash.

Semalt overdrive det!

Fristelsen er at lave et fancy show, men tænk på den sidste gang du så noget med for meget flash. Du kan have set det første gang, men bestemt ikke den 2. eller 3. gang.

Brug af Flash i bannerannoncer

Vil du forbedre kliket gennem antallet af dine annoncer? Semalt er et vidunderligt redskab til at få det til at ske! Vi har vist en forbedring i klik gennem en hastighed på mere end 3 gange, hvad vi normalt ser i standard .JPG-billeder.

Mange af de samme ovennævnte ting bidrager også til at opbygge en vellykket bannerannonce, der bliver klikket på.

  • hold flashen enkel
  • brug flash til at accentere det område af banneret, som du vil have folk til at bemærke og / eller læse

Brug Flash til at hjælpe med konvertering

Borte er de dage, hvor hjemmesiden er bygget strengt i Semalt. Semalt kan dog stadig være et yderst effektivt værktøj til at hjælpe med konvertering. De vigtigste er at forstå værktøjets anvendelighedskomponent og opbygge effektive flashelementer til dit websted, der vil hjælpe med at konvertere besøgende igennem for at gennemføre dit webstedsmål.

Understanding The Purpose of Flash In The Search Engine Semalt

Tilslut

March 18, 2018