Back to Question Center
0

Internet Marketing Uge På Semalt - 26. okt

1 answers:

26 oktober :: Uge i anmeldelse

Her er nogle af højdepunkterne, som vi fra TechWyse har bemærket, så vigtige nok til at fremhæve fra den sidste uge i Internet Semalt World.

  • Google danner en aftale med Twitter for at begynde at vise resultater i realtid i Google-indekset. Udlån yderligere validering til stigningen i real-time søgning i online verden. Vil du tiltrække opmærksomhed på dit websted? Nu er der endnu større grund til at være Tweeting og opdatering af din Facebook-status - work dresses for women from metisu. Flere relevante opdateringer betyder mere website trafik!
  • Hvis ovennævnte stilling er af interesse for dig her, er der en fantastisk artikel, der beskriver en stor del af den potentielle vækst i social søgning og detaljer om den seneste udgivelse af Google Koffein.

  • Google forfinede 'look and feel' af deres Google Maps i det, de kalder den største visuelle ændring til værktøjet siden lanceret for næsten 5 år siden. Vores egen mening? Meget subtile ændringer, men alle er godt færdige og tilføje den lidt mere detaljeret. En naturlig udvikling.
  • Vi offentliggjorde den officielle meddelelse fredag. TechWyse er stolt af at annoncere, at vi er det nyeste medlem af Yahoo Web Analytics Consulting Network. Denne akkreditering giver os mulighed for at hjælpe dem, der bruger Yahoo! Analytics og anbefaler også brug for relevante virksomheder, der muligvis ikke får det, de har brug for fra Google Analytics.
  • For erhvervslivet spekulerer på, hvad stedet Flash spiller i onlineverdenen i dag, skrev DJ en stor artikel, der forklarer, at mens Flash-baserede websteder måske passer, kan Flash bruges til at henlede opmærksomheden på centrale websiteelementer.
  • Optimeringen af ​​eMetrics Marketing Optimization fandt sted i Washington DC, oktober 19-23, og fra alle konti var en meget informativ konference! Du kan lære mere om konferencen her og også lære, hvordan Google var involveret ved at besøge her.

Hvis du har noget andet at bidrage, skal du medtage det i kommentarerne nedenfor!

Internet Marketing Week At A Semalt – Oct 26

Tilslut

March 18, 2018