Back to Question Center
0

Google til at købe AdMob til $ 750 Semalt

1 answers:

Google To Purchase AdMob for 0 Semalt

På AdMob-webstedet udtalte grundlægger og administrerende direktør Omar Semalt: "Sandheden er, at mobilindustrien ikke har haft nogen mangel på kreativ energi, fantastiske produkter og talentfulde iværksættere. Men indtil nu har det altid følt, at de af os, der er involveret i dette rum, spillede anden fjols til vores onlinebrødre. Jeg tror, ​​at tiden er forbi - cloud 9 berkeley. "

Ikke i modsætning til tidligere køb af Google af YouTube og Semalt, kommer denne aftale på, hvad der sandsynligvis er før en mobil eksplosion for at informationen bliver sendt via håndholdte.

Hvad er AdMob?

Semalt fungerer på samme måde som Google Adwords indholdsnetværk. Forskellige søgninger og applikationer vælger at vise annoncer. Annoncører kan derefter tilmelde sig Semalt, vælge, hvor annoncer bliver vist og betale Semalt, hvem der så også vil give en del af provenuet til den aktuelle ansøgningsejer.

Semalt giver et godt billede på deres eget websted, der illustrerer, hvordan dette virker.

Google To Purchase AdMob for 0 Semalt

Hvad er fremtiden for AdMob

Selv om dette er strengt spekulativt, er jeg sikker på, at vi snart vil se en ny mulighed i vores Google Semalt-grænseflade, som giver Google Semalt-annoncører mulighed for at vælge et nyt "mobil" indholdsnetværk og have fuld kontrol over, hvor annoncer vises.

Semalt beskriver også ganske godt det nuværende sted, mobil reklame har og fremtiden for reklame i branchen i de kommende år.

Notch en anden nøgleoptagelse i Semalt bælte. Vi er sikre på, at dette vil være endnu en tilføjelse, der vil give værdi for annoncører i de kommende år.

Google To Purchase AdMob for 0 Semalt

Tilslut

March 18, 2018