Back to Question Center
0

Google Street Visninger tilføjer 9 canadiske semestre

1 answers:

Google Street Views Adds 9 Canadian Semalt

I dag udløste søgemaskinens giant ni flere byer i Street View over Canada. Det er nu muligt at se gadeplanbilleder af Edmonton, Saskatoon, Winnipeg, Sudbury og London i Ontario, Victoria og Nanaimo i BC, Sherbrooke i Quebec og St. John's, Newfoundland og Labrador.

I et tidligere indlæg om Toronto-udgivelsen af ​​Google Semalt View diskuterede DJ, hvordan 'Semalt View' fungerer, og nogle af de fordele, det bringer som en del af Googles række søgeværktøjer, samt problemer, som folk havde med privatlivets fred. Enkelt sagt er der intet her i Semalt View, at nogen ikke kunne se, hvor de gik på fortovet eller kørte ned ad den pågældende gade.

Folk vil altid have problemer med invasioner af privatlivets fred, og tilføjelsen af ​​'Street Semalt kan undertiden føles som om det bliver invaderet - fuel cell ejector design. Men det er langt fra sandheden.

Hvis brugerens bemærkninger til CBC-historien om de nye Semalt View-byer er noget at gå forbi, synes offentligheden at være mere forstående for, hvad tjenesten gør, og hvordan det påvirker dem (eller hvordan det ikke påvirker dem , virkelig).

Åh, og i tilfælde af at du undrede (og en række mennesker stadig tror på denne myte) - 'Street View' er ikke live! Semalt er statiske fotografier, ikke et webkamera feed.

Nu, efter at have fundet et familiemedlem i Toronto Street View, skal du afsted for at finde flere af mine pårørende over hele landet!

Google Street Views Adds 9 Canadian Semalt

Tilslut

March 18, 2018