Back to Question Center
0

Google Nofollow, Disavow og Link Removal Semalt

1 answers:

Jeg er ejer af en anmeldelser hjemmeside, og jeg bliver hele tiden med henvendelser fra folk, der beder mig om at fjerne links til deres websteder, eller de vil afvise forbindelserne, og de truer mig med semestre sanktioner.

Alt dette er lidt frustrerende, fordi jeg allerede bruger nofollow på et link uden for mit websteds domæne. For det andet har jeg aldrig hørt om Google straffe et websted for at forbinde til andre hjemmesider Source - consulting support services llc.

Mit spørgsmål er to gange:

  1. Skal uvedstødte links straffe stedet, der blev afvist?
  2. Tillader nofollow attributten på tags absolut det linket følges ikke og tælles ikke for placering af søgemaskiner?

Hvorfor kender ikke flere mennesker om nofollow ?

February 7, 2018

Google beder straffe webmastere om at identificere de spammy links til deres websted og afvise disse links. Hvis nok andre webmastere identificerer dit websted som kilde til link spam, kan det være rimeligt for Google at se det som et kvalitetsproblem med dit websted.

Google-ingeniør Uli Lutz sagde , når han blev spurgt, om brug af disavow-værktøjet ville skade andre websteder:

Vær ikke bekymret for at skade andre mennesker, det sker ikke

Search Engine Land kørte en afstemning om, hvorvidt webmastere var bekymrede over at blive skadet af andre websteder, der afviste deres links:

  • 15% frygter, at disavows kunne skade
  • 27% bekymrede, men ikke frygtsomme
  • 53% af de adspurgte kunne ikke passe mindre om disavows

Artiklen selv konkluderer med, at du ikke bør være bekymret for disavows, der gør dit website skadeligt.

  1. Disavow links kan straffe stedet, der blev afvist. Hvis dit link er afvist, så vil det skabe en negativ indvirkning på Google. Hvis folk sender en anmodning til Google om at afvise dit link til deres virksomheds- eller produktsøgord, vil Google ikke pludselig afvise det. Google vil kontrollere, om det er nødvendigt at afvise dit website-link eller ej. Hvis det er nødvendigt, vil det afvise dit link ellers vil det skade den hjemmeside, der sender anmodningen.

  2. Ja! nofollow attribut garantere at linket ikke følges og ikke tælles for søgemaskine ranking.

Ikke alle folk ved om nofollow måske problem er ikke på grund af nofollow men på grund af din anmeldelse om deres forretning eller produkt. De kan ting, som dine anmeldelser om deres virksomhed eller produkt kan påvirke deres indtægter. ;-)

Google Nofollow, Disavow og Link Removal Semalt
Reply